Count your blessings

Een late Count Your Blessings deze week, en ook een korte. Het was een drukke week afgelopen week. Ik heb een ZZP bijeenkomst bijgewoond in mijn eigen wijk, ik heb gewerkt, naar een verjaardag geweest en gisteren had ik een reünie van mijn oude werk. Komende week staat er weinig op de agenda. Zaterdag ga ik met mijn vader naar Paagman voor een interview met Midas Dekkers en verder wil me gaan wijden aan mijn studie, blog en solliciteren. Maar goed, nu de foto’s!

Onze brunch van zondag. Een soort van frittata van Donna Hay, ei met cottage cheese en chorizo. Yum.

2014-10-05 13.13.06

Donderdag scheen de zon zo mooi, dit was aan het eind van de dag. Ik hou van foto’s tegen de zon in maken.

2014-10-09 17.50.02

Ik kreeg vrijdag dit boek binnen en heb ‘m al bijna uit. ZO SPANNEND!!

2014-10-10 15.54.41

De hapjes van de reünie in de Tweede Kamer waren weer heerlijk. Dit zijn gefrituurde mozzarella sticks met een chili sausje erbij. Het was echt superleuk om mijn oude collega’s weer eens te zien en met iedereen bij te kletsen!

2014-10-11 16.03.10

Niet veel foto’s dus, maar het was wel een hele nuttige en drukke week.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *