Count your blessings

De afgelopen week was een rare week. Maandag, dinsdag en woensdag heb ik gewerkt en vanaf woensdag was mijn man ook thuis. Gek, dan ben ik toch een stuk minder productiever als dat ik alleen thuis ben.

Ik heb wel heel veel gekookt de afgelopen week. Kijk je mee naar mijn week?

CYB 4-10 5

Zaterdagavond was het weer Doctor Who avond. We hadden in Duitsland deze heerlijke karamel popcorn gekocht. Wel jammer dat we maar 1 pakje hadden meegenomen, deze was echt heel lekker. Niet te zoet, want daar hou ik niet van.

CYB 4-10 4

Zoals ik al zei, veel gekookt deze week. Dit waren de Turkse pizza’s van Jamie Oliver. Normaal maak ik wel vaker Turkse pizza’s, maar dit recept blijft toch wel het lekkerste. Deze komt uit Jamie in 15 minuten.

CYb 4-10 3

Ik maakte ook ‘snelle kipragout’ uit de Allerhande (het recept vindt je hier). Het was niet echt kipragout, maar wel erg lekker. En binnen een kwartiertje op tafel, dus deze gaat zeker in mijn receptenmap.

CYB 4-10 2

Ik moest nog wat werken, maar helaas, pech gehad. Dit doet Jamie echt vaak en soms zelfs als ik gewoon achter m’n iMac zit te werken. Hij ploft dan lekker op het toetsenbord en ik krijg ‘m er met geen mogelijkheid vanaf. De plantenspuit helpt dan niet eens.

CYB 4-10

En ik kookte nog een recept van Jamie Oliver, ook uit het ‘Jamie in 15 minuten’ boek. Deze keer de camembert-pakketjes. Erg lekker, maar drie is echt teveel. De camembert smaak heb ik nog de hele avond in mijn mond gehad, blegh.

Zo, een week vol eten eigenlijk. Ik ben blij dat ik weer begonnen ben met nieuwe recepten uitproberen, ik hou heel erg van koken, maar raak soms een beetje in een sleur qua recepten. De komende week probeer ik geen nieuwe recepten uit, maar kook ik wat ‘vergeten’ recepten. Ook heb ik de komende week wat minder afspraken, dus kan ik weer een beetje in het ritme komen.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *