Sterrenhemel – Colleen Hoover

sterrenhemel

Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Punt 1: ze huilt niet. Nooit. Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings. Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed. Totdat ze Dean Holder ontmoet, die honderdduizend gevoelens in haar losmaakt. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Sky date wel met jongens, maar eigenlijk gewoon meer omdat het zo gaat. Ze voelt niks voor die jongens en verwacht dat ook nooit te voelen. Ze woont al vanaf haar vijfde bij haar adoptiemoeder Karen en van daarvoor kan Sky zich eigenlijk niet veel meer herinneren dan een paar flitsen die soms door haar hoofd schieten.

Mijn mening

Dan ontmoet ze Dean Holder en veranderd haar leven voorgoed. Ze valt als een blok voor hem, letterlijk en figuurlijk, want de tweede keer dat ze hem ziet, valt ze flauw. Sky heeft geen idee wat haar overkomt en als Dean haar dan nog iets verteld uit haar verleden, wordt haar leven op zijn kop gezet. In het eerste gedeelte van ‘Sterrenhemel’ was ik een beetje verveeld, om eerlijk te zijn. Dat hele gedoe van ‘meisje ontmoet jongen en valt als een blok voor hem’ ken ik nou wel. Maar dan leer je Sky beter kennen en als dan nog dat ene ding uit haar verleden bekend wordt, dan wil je het boek niet meer neerleggen.

Ik zat in de trein toen ik halverwege was. Gelukkig moest ik ook nog een terugreis maken en was het tijdens die terugreis niet druk. Ik kon het boek niet uit mijn handen leggen, miste bijna mijn halte en heb bij het einde echt wel even flink zitten huilen.

Eindoordeel

Wat een prachtig boek. Romantisch (ja, toch wel), spannend, schattig, maar ook heftig. Ik heb echt wel even een paar dagen bij moeten komen van dit boek. Het blijft echt wel hangen.

Specificaties

Sterrenhemel by Colleen Hoover
Published by Zomer & Keuning
Genres: Chicklit
Pages: 320
ISBN: 9789401901734
[bol_product_links block_id=”bol_542da98835e22_selected-products” products=”9200000026165638,9200000028217425″ name=”sterrenhemel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *