Tweestrijd – James Patterson

Tweestrijd

Alex Cross, voormalig rechercheur en nu eigenaar van zijn eigen praktijk, denkt dat hij zijn leven in de schijnwerpers heeft opgegeven. Hij geniet van zijn rust en van zijn nieuwe vriendin, Brianna Stone, ook rechercheur. Tot zij tijdens een romantisch kampeerweekendje wordt opgeroepen omdat er een gruwelijke moord is gepleegd. De moordenaar heeft de moord en plein public gepleegd en verklaard dat dit niet zijn laatste moord zal zijn.

Intussen is seriemoordenaar Kyle Craig in de gevangenis bezig zijn ontsnapping te plannen. De moordenaar gaat door met het moorden en betrekt ook Alex en Brianna in zijn moorden en laat overal een aanwijzing achter. Als Kyle Craig dan ontsnapt, wordt het helemaal spannend en wil je graag weten hoe Alex Cross deze moordenaar te pakken zal krijgen.

Mijn mening

‘Tweestrijd’ is het achtste boek in de Alex Cross serie van James Patterson. Ik kocht dit boek als afgeschreven boek bij de bibliotheek, en had dus geen idee dat het een deel van een serie was. Dit is ook eigenlijk geen probleem, want er wordt genoeg uitgelegd en terug gekeken dat je er wel uitkomt.

Eindoordeel

Het boek is echt superspannend en het eindigt met een open einde, waardoor je eigenlijk gelijk de rest van de serie wilt gaan lezen. James Patterson is niet voor niets een hele grote schrijver, want dit is toch weer echt een juweeltje en zal voor mij dus de aanleiding zijn om de rest van de Alex Cross boeken ook te gaan lezen.

Specificaties

Tweestrijd by James Patterson
Published by Cargo
Genres: Thriller
Pages: 352
ISBN: 9789023428015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *