Count your blessings

Zoals beloofd op Twitter, hierbij mijn foto’s van de afgelopen twee weken. Er komen er nog meer, maar die komen de aankomende week op mijn blog.

We zijn een paar dagen weg geweest, daarbij hoorde ook een bezoekje aan de Duitse plaats Meppen. We hebben er vooral boodschappen gedaan, in Duitsland zijn veel artikelen goedkoper dan in Nederland.

CYB 27-9 4

Vanwege de vakantie zijn we natuurlijk ook een keer uit eten gegaan, dit keer weer eens sushi gegeten. Ik hou echt van sushi en bij All you can eat restaurants grijp ik altijd de mogelijkheid om ook eens dingen uit te proberen die ik misschien niet zo snel zou eten. Deze keer was het de makreel sushi. Zo lekker.

CYB 27-9 3

We zijn ook naar Taman Indonesia geweest, zoals je wel kon lezen op mijn blog van de week. Je kunt hier het gehele verslag lezen. Ik hou er echt van om dieren te fotograferen, zeker als ze dan ook nog eens zo poseren voor me!

CYB 27-9 2

De afgelopen week hebben we vooral op de bank/achter de computer doorgebracht. Ik voelde me niet 100%, dus ik heb veel gelezen en geslapen. Gisteren ben ik dan wel weer een wandeling gaan maken. Je kunt goed zien dat het bijna herfst is, er zijn overal paddenstoelen te vinden. Herfst vind ik een mooi seizoen, behalve dan als het regent (hoewel dat ook wel lekker is, als je niet weg hoeft).

CYB 27-9

Zo, dat waren wel de hoogtepunten van mijn afgelopen twee weken. De komende week werk ik twee ochtenden, de rest van de dagen ga ik doorbrengen met lezen, schrijven, studeren en plannen maken voor de komende maanden. Niet alleen op werkgebied, maar ook blog-plannen en het ordenen van ons huis.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *