Dagje weg: Taman Indonesia

2014-09-17 17_Fotor

Vorige week waren we een paar dagen weg en zijn we naar Taman Indonesia geweest. Dit is een dierentuin met alleen maar Indonesische dieren. Het park zelf is niet heel groot, ik denk dat we er met een uurtje doorheen waren. De dieren hebben genoeg ruimte en je loopt een groot gedeelte gewoon tussen de vogels rond.Deze vogel bleef gewoon rustig voor me poseren, echt zo prachtig. Ik hou van dierenfotografie.

2014-09-17 11_Fotor

Als je gewoon rustig door de volière loopt, blijven de vogels goed zitten en kun je echt wel heel dichtbij komen.

2014-09-17 12_Fotor

Deze papegaai was zo nieuwsgierig dat hij zijn koppie door het gaas heen stak. Je mocht ‘m niet aaien, want hij kan flink bijten!

2014-09-17 14_Fotor

De dierentuin heeft ook een aantal plekken waar prachtige beelden staan.

2014-09-17 15_Fotor

Ook staat er meubilair uit Indonesië.

2014-09-17 16_Fotor

Deze otters werden gevoerd toen wij er waren. De medewerker van Taman Indonesia was zo vriendelijk om de bezoekers erbij te halen, zodat iedereen die er was (een stuk of 8 personen!) kon meekijken. Hij vertelde veel over de otters, gaf ruim de gelegenheid om vragen te stellen, maar ja, iedereen was eigenlijk meer naar de otters zelf aan het kijken.

2014-09-17 18_Fotor

Zoals ik al zei is het dierenpark niet heel groot, maar als je van een rustige dierentuin houdt, dan is Taman Indonesia echt wel de moeite waard. Wij waren er op een woensdagochtend en het was heel rustig. We hebben echt een heerlijke risolles gegeten op het terras. Taman Indonesia is echt een aanrader om een keer naartoe te gaan. Het park ligt in een prachtige omgeving en je hebt er genoeg mogelijkheden om ook nog een boswandeling te maken.

De entreeprijs is €8,50 en dat is een prima prijs. De dieren hebben allemaal een ruim verblijf, het park heeft een mooie inrichting en je kunt er gratis parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *