Geknipt voor jou – Chantal van Gastel

unknown

Hannah werkt als assistente van couturier Anna Lee. Tijdens haar werk krijgt ze een telefoontje van een creche, dat er een kindje ziek is en opgehaald moet worden. Hanna besluit tijdens haar lunchpauze even langs te gaan en krijgt het kindje mee. Als eindelijk de vader van het kindje contact met Hannah opneemt, is hij zo pissig dat hij haar niet eens bedankt.

Hannah besluit hem te laten betalen voor haar diensten en zo vallen ze eigenlijk voor elkaar. Hannah wil dat helemaal niet, want Frank is getrouwd en ze weet ook niet eens of ze wel klaar is voor een relatie met een man met een kind.

Ondertussen probeert Hannah haar baas over te halen haar meer te laten ontwerpen, maar als ze daarover begint, wordt ze bijna ontslagen. Als Hannah dan ook nog door alle stress voor Fashion Week ziek wordt, is het einde helemaal zoek.

Mijn mening

Het begin van ‘Geknipt voor jou’ van Chantal van Gastel vond ik een beetje raar, want welke creche geeft nou zomaar een kind mee aan een wilvreemde? Maar, ondanks dat gekke begin, las ‘Geknipt voor jou’ van Chantal van Gastel heerlijk weg en viel ik gaandeweg steeds meer voor Frank. Je wilt gewoon dat die twee nou eindelijk eens een beslissing nemen over hun relatie en dat zorgt er dan ook voor dat je door blijft lezen.

Eindoordeel

Voordat het zover is moeten er soms nog verrassende drempels genomen worden, maar uiteindelijk loopt het natuurlijk goed af. Wat een heerlijke chicklit, ook eens een keer niet zo’n heel standaard verhaal. Ik heb er in ieder geval erg van genoten. Je hebt het boek zo uit, want je wilt echt weten hoe het afloopt. Chantal van Gastel schrijft gedurfd (de sex scenes zijn niet voor watjes), de personages goed uitgewerkt en kom op, wie is er nou niet voor Frank gevallen?

Specificaties

Geknipt voor jou by Chantal van Gastel
Published by The House of Books
Genres: Chicklit
Pages: 367
ISBN: 9789044328165

[bol_product_links block_id=”bol_542171a2dd798_selected-products” products=”9200000002271479,1001004010214269″ name=”Geknipt voor jou” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *