Film: The Other Woman

the other woman

Advocate Carly (Cameron Diaz) is heel gelukkig met haar huidige vriend Mark. Als ze hem thuis gaat verrassen, doet hij niet open, maar zijn vrouw (Kate, gespeeld door Leslie Mann). Carly is heel verdrietig, maar dat is nog niks vergeleken met Kate. Kate wil met Carly praten en Carly gaat daar schoorvoetend op in. Als ze er dan achter komen dat Mark nog een verhouding heeft, met Amber (Kate Uptown), zinnen de drie dames op wraak. De drie vrouwen sluiten echt een soort vriendschap, die gebaseerd is op het wraak nemen op Mark en dat maakt dat er een soort rare band tussen de drie vrouwen ontstaat. Zo zie je maar, dat je toch ook op een andere manier met zoiets om kunt gaan.

Ik hou van Cameron Diaz. Ik vind haar inspirerend en hilarisch. Ik zag het voorstukje van ‘The Other Woman’ en heb me echt kapot gelachen. Toen ik laatst ziek was, vond ik het tijd om deze film te gaan kijken en daar heb ik echt geen spijt van gehad. De film heeft een bijzonder verhaal, er zitten hilarische situaties in en het einde van de film is te grappig. Kate Uptown is niet mijn meest favoriete actrice en in deze rol vond ik haar ook niet echt bijzonder (ze is een domme blonde bimbo en dat maakt haar niet het leukste personage in de film), en Leslie Mann kende ik eigenlijk niet voor ik deze film ging kijken. De combinatie van deze drie vrouwen is goed gekozen, er is een duidelijke chemie tussen de drie en Mark (gespeeld door Nikolaj Coster-Waldau) is echt een eikel. Ik had echt aan het eind van de film een hekel aan hem!

Al met al heb ik heel erg genoten van de film, dat ik hem zeker nog wel een keer zou kijken. Een aanrader als je op zoek bent naar een vrouwenfilm met humor.

[bol_product_links block_id=”bol_540d813980223_selected-products” products=”9200000027330950,9200000027330935″ name=”the other woman” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *