Confessions of a party crasher – Holly Jacobs

confessions of a party crasher

Morgan is tijdelijk weer in haar oude woonplaats, om het huis van haar oom uit te ruimen en te verkopen, nadat ze in San Diego haar baan kwijt raakte. Haar doel is om uiteindelijk weer terug te keren naar San Diego, want in haar oude woonplaats is er geen baan voor haar te vinden, en trouwens, haar leven is ook in San Diego.

Maar het leven heeft wat anders voor haar in petto. De zaak van haar oom is nu door haar moeder geërfd en haar moeder wil de zaak verkopen. Ze heeft Morgan gevraagd om te kijken naar de administratie en als Morgan eenmaal bezig is, dan ziet ze dat er zoveel meer met de zaak mogelijk is. Morgan’s moeder is een losbol en gaat dus een trouwerij crashen. Morgan wordt meegenomen en ziet het totaal niet zitten, totdat ze de leuke fotograaf Connor ontmoet. Ze spreken af, zodat Morgan onderzoek kan doen voor de zaak, maar het blijkt dat Morgan en Connor niet alleen op zakelijk vlak goed met elkaar op kunnen schieten.

Mijn mening

‘Confessions of a party crasher’ van Holly Jacobs was een van de boeken die ik bij de Kringloop meenam en ondanks dat het begin een beetje standaard chicklit begin had, vond ik het wel een vermakelijk boek. Er zit een flinke dosis humor in, de personages waren goed uitgewerkt en zag ik al helemaal voor me, en Morgan was ook vrij herkenbaar voor mij. Je kunt namelijk zoveel plannen als je wilt, maar soms gebeuren er dingen in je leven die je gewoon niet kunt plannen en waar je aan toe moet geven.

Eindoordeel

Het is een lekker boek om zo even tussendoor te lezen, het leest lekker weg, maar is niet zo standaard chicklit dat je het verhaal compleet kunt voorspellen.

Specificaties

Confessions of a party crasher by Holly Jacobs
Published by Mills & Boon
Genres: Chicklit

[bol_product_links block_id=”bol_540d7dccf2fcc_selected-products” products=”9200000015032133,9200000002743684″ name=”party crasher” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *