Tijdschrift: Women’s health

Ik vond dat ik mezelf deze maand wel mocht trakteren op een nieuwe uitgave van Women’s Health. Nou heb ik ‘m nog niet helemaal gelezen, maar ik wilde toch mijn favoriete artikelen delen met jullie.

2014-09-10 12_Fotor

Als eerste het artikel over rode vlekken in je gezicht. Ik heb zelf behoorlijk last van rosacea, maar ik heb me er bij neer gelegd. Toch ben ik altijd wel benieuwd naar tips en trucs en daarom vond ik dit artikel ook wel interessant. Ik heb geen nieuwe tips gekregen, maar het is toch fijn om te lezen dat je niet de enige bent die daar last van hebt.

2014-09-10 10_Fotor

Na mijn burnout heb ik veel geleerd over minder stress in je leven, maar ik ben toch altijd op zoek naar meer tips om nog minder stress in mijn leven te hebben. Yoga is een goede manier, maar helaas lukte het me de laatste paar keren niet om alle oefeningen te doen. Deze tips zijn wat makkelijker in de praktijk te brengen.

2014-09-10 11_Fotor

Ik heb weer genoten van dit nummer van Women’s Health. Als ik op zoek ben naar een leuk tijdschrift, dan kies ik toch meestal voor de Women’s Health of de Flow. Beide tijdschriften lees ik niet in een keer achter elkaar, maar ik lees eerst de artikelen die ik echt leuk vind en blader daarna nog een aantal keer door het tijdschrift. Zo geniet ik echt maximaal van een tijdschrift. Het is toch een soort kadootje voor mijzelf geworden.

Deze uitgave van Women’s Health ligt nog tot 15 oktober a.s. in de winkel en kost €4,99.

Wat is jouw favoriete tijdschrift?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *