Het spel – Barry Lyga

het spel

De nachtmerrie van de meeste mensen is waar geworden. Billy Dent is ontsnapt uit de gevangenis en er duiken in New York lijken op. De politie van New York vraagt de zoon van Billy Dent, Jasper om hulp. Jasper kan niet weigeren, maar als hij eenmaal in New York is, komt hij erachter dat iemand een spel met hem speelt.

Mijn mening

‘Het spel’ van Barry Lyga is het tweede deel in de Jasper Dent serie en het vervolg op ‘De jacht‘ waarin we kennismaakte met seriemoordenaar Billy Dent en zijn zoon Jasper. Jasper heeft in het eerste boek de lokale politie geholpen bij het oplossen van een aantal moorden en in het tweede deel wordt opnieuw zijn hulp gevraagd, ditmaal door de politie in New York en later gaat Jasper zelfs werken voor de FBI.

Het tweede boek in deze serie van Barry Lyga is misschien nog wel spannender dan het eerste deel. Jasper Dent gaat samen met zijn vriend en vriendin op zoek naar de moordenaar en daarmee zet hij niet alleen zijn eigen leven op het spel. Kan Jasper zijn verleden wel helemaal afsluiten of zal hij altijd de stem van Billy in zijn hoofd horen?

Eindoordeel

Barry Lyga schrijft heerlijk, het boek leest snel weg, maar blijft heel spannend. Het houdt je echt in zijn greep. ‘Het spel’ eindigt ook nog eens met een open einde en je bent gewoon teleurgesteld dat je moet wachten voor het volgende deel uit komt. Zeker een aanrader als je van thrillers houdt, niet vies bent van grafisch beschreven moorden (Kentucky Fried Chicken zal nooit meer hetzelfde zijn) en een makkelijk boek wilt lezen.

Specificaties

Het spel by Barry Lyga
Series: I hunt killers #2
Published by Boekerij
Genres: Young Adult
Pages: 432
ISBN: 9789022564509

[bol_product_links block_id=”bol_543060310f6e1_selected-products” products=”9200000026461928,9200000026244873″ name=”het spel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *