Count your blessings

Het was een rare week afgelopen week. Vorige week vertelde ik dat ik geen foto’s had, deze week had ik geen internet! Maandagochtend werd ik wakker zonder internet en hebben we tot woensdagavond zonder internet gezeten. Poeh, dan merk je pas hoeveel je online doet.

Jamie komt altijd bij me liggen als ik m’n deken pak, zo schattig!

CYB 6-9 5

We hebben zondag voor ’t eerst sushi gemaakt, wat een werk zeg. Uiteindelijk hadden we alleen zalm en komkommer als ingrediënten, aangezien onze avocado bruin was :( Maar ondanks alle moeite was het wel lekker, dus we gaan het zeker nog een keer doen.

CYB 6-9 4

Ik kan het niet laten om nog zo’n mooie luchtfoto erbij te zetten, want ik blijf maar genieten als ik naar buiten kijk.

CYB 6-9 3

Ik heb echt heel veel gelezen de afgelopen week, wat moet je anders als je geen internet hebt? Dit was zo’n leuk boek en toen John Green ook nog aankondigde dat de regisseur gevonden is, en ook Q is gecast, werd ik helemaal blij. Ik kan niet wachten tot de film.

CYB 6-9 2

Na het boodschappen doen hadden we de boodschappentas opgevouwen op de bank gelegd en Jamie wist niet hoe snel hij erop moest gaan liggen. Wat is dat toch met katten en krakende dingen? Jamie ligt altijd op papier of op tassen te slapen!

CYB 6-9

Aankomende week is het nog even een weekje buffelen en dan hebben we twee weken vrij! Als je nog tips hebt voor (goedkope) dagtripjes, dan hoor ik het graag!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *