Gelezen boeken augustus 2014

gelezen boeken augustus 2014

Allereerst, welkom terug! Ik ben deze week offline geweest. Maandag werd ik wakker zonder internet. Blijkt onze modem doorgebrand te zijn. Ziggo was supersnel met ’t bezorgen van een nieuwe modem, want we belde maandagavond en woensdagmiddag had ik ‘m al in huis. Poeh, wat is een leven zonder internet saai! Ik kon ook geen Netflix kijken, dus ik heb lekker veel gelezen deze week.

In augustus heb ik 9 boeken uitgelezen, ik ben in 2 boeken begonnen, waarvan ik 1 boek waarschijnlijk niet uitlees (het boek van Kelly Cutrone – Normal gets you nowhere), en 1 boek waarvan ik af en toe stukjes zal lezen (het boek van de Dalai Lama – vrij van religie).

  1. De Jacht – Barry Lyga. Wat was dit een spannend boek zeg. Ik kon het echt niet neerleggen. Zeker een aanrader. Je kunt mijn volledige recensie op Leesfanaten lezen.
  2. Het Spel – Barry Lyga. Het vervolg op De Jacht. Nog beter denk ik. De recensie hiervan zal ook op Leesfanaten verschijnen.
  3. Fangirl – Rainbow Rowell. Ik heb ook genoten van dit boek. Stiekem ben ik wel een fangirl, dus delen hiervan waren heel herkenbaar. Je kunt de recensie hier lezen.
  4. Met zachte hand – Siska Mulder. Spannend, onverwachte invalshoek en niet weg te leggen. De recensie vindt je hier.
  5. De dood van de nachtegaal – Lene Kaaberbol & Agnete Friis. Ik heb wel veel dezelfde genres gelezen deze maand. Maar weer een thriller. Iets wat ik zelf niet zo snel uitgekozen zou hebben, maar waar ik wel van genoten heb. De recensie lees je hier.
  6. De stilte voor Julia – Derwent Christmas. Voor Fok.nl las ik dit boek, ik vond de invalshoek echt bijzonder en herkenbaar. Fijne thriller, ondanks dat je soms teveel in het verleden leest. De recensie kun je op fok.nl lezen.
  7. Nooit alleen – Loes den Hollander. Dit boekje kocht ik bij de Kringloop, en las ik in een middag uit. Dit was het geschenk voor de Maand van het spannende boek 2013 en ik vond het echt heel goed geschreven. Beetje creepy ook.
  8. Hasta la vista – Judith Visser. Heerlijk boek, het einde had ik niet aan zien komen. Volledige recensie volgt nog!
  9. Pogingen iets van het leven te maken – Hendrik Groen. Oh wat ben ik gaan houden van Hendrik Groen. De recensie volgt nog, maar als je een leuk, verterend, realistisch boek wilt lezen, koop dit boek!

Ik ben in augustus ook begonnen in Dragonfly in Amber van Diana Gabaldon, het tweede deel in de Outlander serie. Daar moest ik me best doorheen worstelen, dus die heb ik net deze week uitgelezen.

Wat heb jij gelezen in augustus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *