Shopping: eBay Haul

De afgelopen tijd heb ik flink geshopt op eBay. Ik hou van eBay, maar ik haat het soms ook. Ik bestel veel dingen vanuit China of Amerika en dan moet je lang wachten op je spulletjes. Maar de producten die ik tot nu toe heb besteld zijn goed bevallen! Kijk je mee naar mijn eBay Haul?

Dit is wat ik gekocht heb:

2014-08-26 12.23.11

De hoesjes zijn voor mijn Samsung Galaxy S4. Het gameboy hoesje is een softcase en kun je hier kopen. Het ‘telephone box’ hoesje is een portemonnee en kun je hier kopen. En dan de Vintage London is een hardcase en die kun je hier kopen.

2014-08-26 12.23.39

Het horloge had ik een keer bij Teske voorbij zien komen en die vond ik wel erg leuk. Je kunt ‘m hier kopen.

2014-08-26 12.25.05

2014-08-26 12.25.23

De kwasten zijn dupes van de Real Techniques kwasten. Ik heb er al een gebruikt zoals je kunt zien, deze brengt prima mijn foundation of bb-cream aan. Ik heb zo’n zelfde kwast (stipple brush) en deze dupe werkt hetzelfde. Je kunt de kwasten hier kopen.

2014-08-26 12.24.10

Dan een aantal nagel items. Als eerste een buffer block. Deze gebruik ik om mijn Sensationails eraf te vijlen en ook om mijn nagels glad te maken. Die koop je hier. De soak off nagellak verwijderdoekjes gebruik ik om mijn Sensationails eraf te weken. Ze werken echt super. Ik laat ze 10 minuten zitten en mijn nagels zijn erna helemaal niet slap! Beter als wat ik hiervoor probeerde in ieder geval. Ik heb er na de eerste test gelijk nog een zooi gekocht. Je koopt ze hier.

Over de INM Out the Door topcoat had ik veel positieve verhalen gehoord. Ik heb hem nog maar 1x getest sinds ik ‘m heb gekocht, dus ik kan er nog niets over zetten. Je koopt ‘m hier.

2014-08-26 12.24.48

Dan dit masker. Het ziet er echt superschattig uit, maar het werkt niet helemaal naar behoren. Ik heb vaak last van spanningshoofdpijn en dan leg ik een ijszak op m’n ogen om de druk te verlichten. Dit is natuurlijk een veel prettigere manier, dacht ik. Ik had het ijspack in de vriezer gelegd zonder het masker. Toen ik het nodig had wilde ik het in het masker schuiven, maar het was zo keihard dat ik het met geen mogelijkheid in het masker kreeg. En dus ligt het ook niet prettig op mijn ogen, want het vormt totaal niet. Misschien moet ik het de volgende keer gewoon alleen in de koelkast leggen? Ik weet het niet. Je koopt het masker in ieder geval hier.

2014-08-26 12.25.42

Dit was echt de beste koop. Een water fruit infuser bottle. Een hele mond vol, maar het is een fles van 700 ml waarin een los compartiment zit waarin je fruit kunt doen. Zo krijgt je fruit een lekker smaakje en is het nog gezond ook. Echt, ik ben verslaafd. Ik heb zoveel verschillende fruitwaters gemaakt sinds ik ‘m heb. Heerlijk. Het beste wat je kunt doen is ’s avonds voor je naar bed gaat de fles klaar zetten, dus fruit en water erin en dan in de koelkast. Dan zijn de smaken er de volgende dag goed ingetrokken. Je koopt ‘m hier.

2014-08-25 09.51.59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *