If you have to cry, go outside – Kelly Cutrone

if you have to cry

Kelly Cutrone kennen we allemaal wel als die vrij enge vrouw uit The Hills en The City, die haar eigen PR bureau heeft en waar Lauren Conrad en Whitney Port voor hebben gewerkt. Ze heeft ook haar eigen serie gehad, ‘Kell on earth’. Ik ben een grote fan van haar eerlijkheid, hoewel ik voor geen goud voor haar zou willen werken! Ze lijkt me niet de meest fijne baas.

Mijn mening

Toen ik aan het browsen was op Amazon, kwam ik ‘If you have to cry, go outside’ van Kelly Cutrone tegen. De volledige titel maakte me aan het lachen en voor ik het wist, stond dit boek op mijn Kindle. Ik heb het bijna in een dag uitgelezen.

Zoals Kelly Cutrone wordt neergezet in de tv series, is ook zoals ze is. Recht voor z’n raap, keihard en ja, als je moet huilen, moet je maar naar buiten gaan. Geen enkele werkgever hoeft te zien dat hij of zij jou aan het huilen maakt.

Wat heb ik genoten van het boek. Het is niet alleen een biografie over het leven van Kelly, die van faillissement, tot twee scheidingen en onverwachts zwanger van haar dochter tot succesvolle zakenvrouw is gekomen, maar Kelly geeft ook tips over hoe je een succesvol sollicitatiegesprek kunt voeren, hoe je je moet gedragen als je net start in de modewereld. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of Kelly benoemt het in haar boek.

Eindoordeel

Heb je genoten van Kelly in The Hills of The City en wil je lezen over een stoere vrouw, die zich van niemand iets aantrekt, dan is ‘If you have to cry go outside’ zeker een aanrader. Het boek inspireert, hoewel het soms wat zweverig (ja echt!) kan overkomen.

Specificaties

If you have to cry, go outside by Kelly Cutrone
Published by HarperCollins Publishers
Genres: Management
Pages: 208
ISBN: 9780061930942

[bol_product_links block_id=”bol_53ea243b2c545_selected-products” products=”1001004010530566″ name=”if you have to cry” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *