Shopping: Kringloop Haul

IMG_3302

Afgelopen week bracht ik weer eens een bezoekje aan de Kringloop. Ik vind het heerlijk om te neuzen tussen de oude spulletjes. Ik verbaas me soms wel om de prijzen die de Kringloop vraagt voor gekke dingen, maar goed, dat is een ander verhaal.

Deze keer hadden ze tropen sale, hoewel het die dag niet echt warm was. Boeken waren €2,00 per kilo, dus ik kon mijn hart ophalen. Er lagen echt zoveel boeken, dat was echt niet normaal meer. Ik pakte een mandje en begon te vullen. Ik moet wel zeggen dat ik probeer te zoeken naar boeken die er nog zo goed als nieuw uitzien. Ik neem geen beschadigde of vieze boeken mee.

Excuus trouwens voor de prijsjes die nog op de boeken zitten, onze Kringloop gebruikt onmogelijke stickers die er bijna niet af te halen zijn, en ze zijn ook nog eens sticker-happy. Als er maar één sticker op zit, mag je blij zijn. Goed, hieronder kun je zien wat ik allemaal mee heb genomen.

IMG_3305
Deel één:

 • Loes den Hollander – Nooit alleen. Dit was het geschenk wat je kreeg bij de Maand van het Spannende Boek 2013. Ik heb het boekje al gelezen en wow, wat een spannend verhaal!
 • Arnaldur Indridason – Maandagskinderen.
 • Peter Robinson – Stille blik.
 • Holly Jacobs – Confessions of a party crasher.

IMG_3310
Deel 2:

 • Lola Jaye – While you were dreaming.
 • Jodi Picoult – The tenth circle.
 • Lisa Gardner – De overlevers club.
 • Kjersti Scheen – Geen applaus voor de moordenaar.

IMG_3314

Deel 3:

 • Carol Drinkwater – Return to the Olive farm.
 • Lies that Chelsea Handler told me.
 • Judith Visser – Hasta la Vista. Deze heb ik al uit (in één dag!) gelezen en vond ik echt heel goed.

IMG_3317
En het laatste deel, drie boekjes uit de Nancy Drew serie. Dat was een feest van herkenning, want die las ik vroeger altijd! Misschien wordt dit het begin van een verzameling, wat was ik gek op deze boekjes.

IMG_3319

En dit is geen deel van de Kringloop haul, maar toen ik bij m’n ouders was, kwamen we deze tegen. Mijn eigen Nancy Drew boekjes! Superleuk en die heb ik dan ook gelijk meegenomen.

Al met al een geslaagde buit dus, ik was voor al deze boeken (14 stuks in totaal) €7,00 kwijt! Ik hou echt van de Kringloop! Onze Kringloop heeft gelukkig ook flink wat Engelse boeken, dus ik kan er bijna altijd wat meenemen. Ik lees eigenlijk alleen snel het stuk op de achterkant van het boek en baseer daarop of ik het leuk zou kunnen vinden. Zo pik ik altijd nieuwe schrijvers op, heel fijn.

Kom jij wel eens bij de Kringloop? Heb je Nancy Drew ook gelezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *