#Girlboss – Sophia Amoruso

girlboss

Op Twitter en Instagram en verschillende blogs heb ik al verschillende keren lovende recensies gelezen over het boek ‘#girlboss’ van Sophia Amoruso.

Sophia Amoruso is de eigenaar van Nasty Gal. Zij heeft haar bedrijf opgebouwd vanaf een eBay winkel uit haar eigen huiskamer tot een bedrijf met meer dan 300 werknemers.

Mijn mening

In #girlboss schrijft ze over de weg die ze heeft afgelegd, maar geeft ondertussen ook tips hoe je zelf een #girlboss kan worden. Sophia Amoruso was een zogenaamde rebelse tiener die leefde met het jatten van spullen, het eten uit vuilnisbakken en ze had schijt aan iedereen. Op haar 23e nam ze een baan aan alleen om een ziektekostenverzekering en besloot toen het roer om te gooien. Ze had altijd al een oog gehad voor het vinden van super items uit de tweedehandswinkels en besloot deze te verkopen op internet.

Haar winkel op eBay groeide uit tot een hele populaire winkel en langzamerhand moest ze steeds meer mensen in dienst nemen en is ze nu CEO van Nasty Gal.

In ‘#girlboss’ geeft Sophia Amoruso tips om zelf een #girlboss te worden en natuurlijk is het een kwestie van geluk hebben, maar ook keihard werken, geloven in jezelf, luisteren naar je intu├»tie en sommige regels breken.

Het klinkt heel simpel, maar de weg naar succes is ook voor Sophia Amoruso niet makkelijk geweest en toch inspireert ze met haar manier van schrijven.Na het lezen van het boek was ik echt geïnspireerd en gemotiveerd om zelf ook een #girlboss te worden.

Eindoordeel

Wil je ook voor jezelf beginnen en hou je ervan om over ervaringen van andere vrouwen te lezen, dan is ‘Girlboss’ echt een aanrader. Het is leuk geschreven, makkelijk te lezen en ook nog eens heel erg inspirerend. Zeker de moeite waard.

Specificaties

#girlboss by Sophia Amoruso
Published by Portfolio
Genres: Management
Pages: 256
ISBN: 9780399169274
[bol_product_links block_id=”bol_53ea23c12c6c9_selected-products” products=”9200000022193439,9200000027110249″ name=”girlboss” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *