Tijdschrift: Healthy You

IMG_3297

Healthy You is een nieuw magazine waarvan dit het tweede nummer is. Healthy You komt zes keer per jaar uit en richt zich op vrouwen tussen de 25 en 30 jaar die gezond en sportief willen leven. Het tijdschrift staat dan ook vol met recepten, sportoefeningen en ook wat artikelen over psyche en lifestyle.

Ik vind Women’s Health een erg leuk tijdschrift en Healthy You lijkt daar wel een beetje op. Helaas viel dit nummer een beetje tegen, in een artikel over de gevaren van suiker wordt gezegd dat je na een intensieve workout best een blikje cola mag nemen. Een beetje raar.

Toch zou ik het tijdschrift nog wel een kans geven, omdat ik het lezen van dit soort tijdschriften wel heel erg interessant vind. Ik ben niet iemand die supergezond leeft en veel sport, maar toch pik ik altijd wel iets op van deze tijdschriften.

De inhoudsopgave van Healthy You is opgedeeld in categorieën, ‘All about me’, ‘In shape’, ‘Good food’, ‘Health’ en ‘Work it’. Zo zie je duidelijk hoe de artikelen zijn opgesplitst. De categorie ‘Work it’ vond ik eigenlijk het meest interessant, maar er worden in die categorie wel veel oefeningen goed en duidelijk uitgelegd.

IMG_3282

Het artikel over lachen vond ik dan ook heel leuk om te lezen, hoe het lichaam reageert op lachen, als je eigenlijk niet vrolijk bent is zeker interessant. Ook het feit dat je als kind gemiddeld zo’n driehonderd keer per dag lacht en als volwassenen nog maar dertig keer, wat een verschil zeg! We moeten allemaal meer gaan lachen dus!

IMG_3284

Het artikel ‘Schrijf jezelf gelukkig’ wordt uitgelegd hoe je meer vanuit je hart kunt leven en dat door middel van schrijven. Er staat bij het artikel ook een handleiding om jezelf vrij te schrijven. Dat lijkt me echt interessant om een keer te doen.

Dit nummer van Healthy You is nog verkrijgbaar tot en met 1 september 2014 en kost €4,95.

Zou jij dit tijdschrift kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *