Vampire Sun – J.R. Rain

vampire sun

J.R. Rain is terug met de Vampire for hire serie! Samantha Moon lijkt op het eerste gezicht een normale alleenstaande moeder, die haar eindjes aan elkaar knoopt als priv├ędetective. Maar niets is wat het lijkt.

Mijn mening

Ik ben echt zo blij als een kind op Sinterklaasavond als ik erachter komt dat J.R. Rain een nieuw boek heeft uitgebracht. Hij is relatief onbekend, brengt zijn boeken via Amazon Kindle uit (hoewel ze ook af en toe via bol.com uitgebracht worden) en is een van de weinige schrijvers waarvan ik alle boeken in een serie heb gelezen.

Let op: als je de ‘Vampire for hire’ serie niet hebt gelezen, dat wel wilt doen, dan kunnen hier spoilers staan.

Samantha Moon is in ‘Vampire Sun’ terug en op zoek naar de vijfde medaillon, die ze nodig heeft om het beest wat in haar leeft voor altijd uit haar lijf te bannen. Daarnaast wordt ze ook ingehuurd om een verdwijning uit te zoeken. Een vrouw is namelijk spoorloos verdwenen uit de Starbucks. Ze lijkt de Starbucks in te lopen voor een kop koffie, maar komt er nooit meer uit. Er is maar 1 in- en uitgang, de beveiligingscamera’s registreren haar niet. Ze is dus echt spoorloos verdwenen. Of lijkt dat maar zo?

Eindoordeel

J.R. Rain schrijft hilarisch. Ik geniet elke keer met volle teugen van zijn boeken en ook ‘Vampire Sun’ stelde me niet teleur. In dit boek worden er wat eindjes aan elkaar geknoopt en dat is fijn. Ik hoop echt dat J.R. Rain door blijft gaan met schrijven over Samantha Moon, dan blijf ik ze wel kopen. Zoals gezegd, te verkrijgen via Amazon (voor op je Kindle zijn ze het goedkoopst), maar soms ook via Bol.com.

Specificaties

Vampire Sun by J.R. Rain
Series: Vampire for hire #9
Published by CreateSpace Independent Publishing Platform
Genres: Fantasy
Pages: 188
ISBN: 9781497546714

Koop hier Vampire Sun (Vampire for Hire #9).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *