Count your blessings

Oh wat erg zeg! Ik heb gewoon maar 2 foto’s gemaakt de afgelopen week! Het was een beetje een rare week, deze week. Daarom dus weinig foto’s helaas.

CYB 16-8 3

Het weer de afgelopen week was heel vaag. Dat leverde dan wel weer hele mooie luchten op, zoals je hierboven kunt zien. Het heeft gelukkig overdag weinig geregend hier, ondanks alle voorspellingen hebben we dus veel geluk gehad.

CYB 16-8

Ik heb veel gelezen de afgelopen week, dus Jamie is ook veel bij me komen liggen. Heel lief, maar als Martijn thuis komt, springt Jamie heel snel van m’n schoot af en dat doet nog wel eens behoorlijk zeer. Die nagels van z’n achterpoten zijn gewoon te scherp!

De komende week hoop ik dat het weer wat rustiger wordt, zodat ik veel kan studeren en bloggen, de afgelopen weken is er weinig aan m’n to do lijst gedaan, en ik lig zeker met m’n studie wat achter op schema! Hard werken dus de komende week, maar ik moet zeggen dat ik ook wel weer zin heb om aan de slag te gaan.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *