Zevende hemel – James Patterson

zevende hemel

In de ‘Zevende hemel’ van James Patterson worden er een aantal brandstichtingen in San Fransisco gepleegd, die allemaal een dodelijke afloop hebben. Het lijkt in eerste instantie een ongeluk, maar bij nader onderzoek blijkt toch dat de personen vermoord zijn. Er wordt op elke locatie een aanwijzing achter gelaten. De slachtoffers hebben allemaal een ding gemeen: het zijn rijke en succesvolle stellen.

Ook is er een jongeman vermist. De twee zaken lijken in eerste instantie niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is wat het lijkt. Brigadier Lindsay Boxer is vastbesloten de moorden op te lossen en daar staat ze niet alleen voor. Samen met haar vriendinnen Yuki (officier van justitie), Claire (patholoog-anatoom) en Cindy (verslaggeefster) weet Lindsay de twee zaken tot een goed einde te brengen.

Mijn mening

Eigenlijk is ‘Zevende hemel’ een boek uit de serie ‘The women’s murder club’  waar vier vriendinnen de strijd aangaan met de misdaad in San Fransisco. Het verhaal is zo geschreven dat de achtergrond van de vier vriendinnen niet veel uitmaakt voor het geheel. Soms mis je bepaalde dingen, maar die zijn niet van groot belang.

James Patterson heeft dit boek samen met Maxine Paetro geschreven en het boek leest zoals elk James Patterson boek als een trein. Het verhaal is in 125 hoofdstukken verdeeld en toen ik dat eerst zag, schrok ik wel even, want er wordt veel informatie gedeeld. Maar zodra je eenmaal dat eerste hoofdstuk hebt gelezen, wil je meer. Je blijft geboeid en dit is zeker weer een topper van James Patterson.

Zou jij een goede politie agent zijn?

Specificaties

Zevende hemel by James Patterson
Published by Cargo
Genres: Thriller
Pages: 340
ISBN: 9789023440833

[bol_product_links block_id=”bol_5694c364c26df_selected-products” products=”1001004006426124,1001004011173481″ name=”zevende hemel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *