Youtube: Book Nerd Problems

Door een tweet van Manuscripta kwam ik bij het YouTube kanaal “Epic Reads” terecht. Oh dat heb ik geweten ook. Ik ben een hele avond bezig geweest om filmpjes van ze te kijken en de Book Nerd Problems zijn echt te grappig (en herkenbaar!).

Deze bijvoorbeeld: Spoilers. Ik haat het echt als mensen niet aangeven dat het een spoiler is.

Of deze, reading in peace. Daar heb ik gelukkig niet zo heel veel last van, aangezien ik meestal thuis lees, maar soms kan ik mijn man wel slaan als hij me twintig keer stoort als ik aan ’t lezen ben (hij is verder heel lief hoor!).

Maar eigenlijk is dit wel de meest herkenbare uit de serie:

Ik bedoel, als boekenliefhebber is het onmogelijk een boekenwinkel in te gaan en maar met 1 boek naar buiten te komen, toch?

En dan de laatste: LET OP! Spoiler alert (kind of!).

Je kunt de filmpjes van Epic Reads hier vinden.

Ken jij nog leuke book nerd YouTube kanalen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *