Gewoon doorkussen – Laurie Graff

gewoon doorkussen

Ben je nog single en op zoek naar de ware? Dan moet je gewoon blijven doorkussen tot je hem vindt, tenminste, dat stelt Laurie Graff in haar boek ‘Gewoon doorkussen’.

Elk hoofdstuk van dit boek gaat over een van de ex-vriendjes van Karrie (Karen) Klein, of Karrie Kline, haar artiestennaam. Ze is Joods en ze komt er pas laat achter dat ze gewoon een Joodse man wil, zodat ze haar geloof ook door kan geven aan haar kinderen. Maar voor ze zover is, moet ze op heel veel dates gaan met de meest hilarische karakters die je je maar kunt voorstellen.

Ook zitten er wel een paar bij die wel leuk lijken, maar als de relatie dan langer duurt, het toch niet helemaal zijn. Karrie moet, naast de zoektocht naar de ware, ook nog omgaan met de verschrikkelijkheid van het vrijgezel zijn. Ze moet toch echt eens gaan trouwen en kinderen krijgen, want zo hoort het nou eenmaal. Is het wel normaal om single te blijven?

Het boek leest een beetje als de hele Sex and the City serie, want Karrie ontmoet echt de raarste mannen op haar zoektocht naar de ware. Ze hebben allemaal hun eigenaardigheden en ik vind dat Laurie Graff ze goed uitgewerkt heeft. Je ziet al die mannen echt voor je en dat zorgt ervoor dat je regelmatig met een glimlach op je gezicht zit te lezen. Ook wilde ik geregeld in het boek kruipen en Karrie door elkaar schudden omdat ze weer zo’n gekke man aan de haak had geslagen.

Het einde van het boek is verrassend en zeker niet standaard, en door de korte hoofdstukken (en elke keer nieuwe mannen en situaties) zorgt het ervoor dat het boek echt wel vermakelijk is. Laat je niet tegenhouden doordat het boek wat ouder is! Helaas is het boek op bol.com niet meer verkrijgbaar in het Nederlands.

Zou jij blijven doorkussen tot je de ware vindt, of blijf je gewoon vrijgezel?

Specificaties

Gewoon doorkussen by Laurie Graff
Published by Harlequin books
Genres: Chicklit
Pages: 448
ISBN: 9780373250462

[bol_product_links block_id=”bol_53e883caaa2ad_selected-products” products=”9200000009552485,9200000005243516″ name=”Laurie Graff” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *