Doelwit – David Baldacci

doelwit

De President van de Verenigde Staten heeft een opdracht voor twee geheim agenten en deze opdracht moet compleet geheim blijven. De uitvoering ervan wordt door Robie en Reel gedaan, twee super geheim agenten in dienst van de Amerikaanse overheid. Als de missie faalt, kan de President zijn carriere wel gedag zeggen. Maar als de missie slaagt, is er een hoop opgelost en kan er zelfs wereldvrede komen.

Daarnaast heeft ook geheim agent Chung-Cha uit Noord-Korea haar eigen missie, en die brengt de missie van Robie en Reel zeker weten in gevaar.

Mijn mening

‘Doelwit’ van David Baldacci is deel drie in de serie over Will Robie en Jessica Reel, maar de boeken zijn ook afzonderlijk van elkaar te lezen. Gelukkig maar, want normaal is het lastig om ineens in een serie te vallen. In ‘Doelwit’ wordt de achtergrond van Robie en Reel wel uitgelegd, genoeg om de boeken afzonderlijk te lezen, maar het is natuurlijk handiger om de hele serie te lezen.

De gebeurtenissen in ‘Doelwit’ wisselen elkaar snel af, en je leest ze vanuit Robie en Reel, maar ook vanuit Chung-Cha. David Baldacci heeft een uitgebreide kennis van de militaire wereld en sommige stukken die plaatsvinden in Noord-Korea zijn schokkend en beeldend beschreven. Daardoor heeft het boek een realistische kijk op de missies die geheim agenten uitvoeren en zou het zo maar echt kunnen gebeuren.

Eindoordeel

‘Doelwit’ van David Baldacci is een zeer spannende thriller, maar het is wel aan te raden om de voorgaande boeken uit de serie te lezen voor een betere leeservaring!

Specificaties

Doelwit by David Baldacci
Published by A.W. Bruna Uitgevers
Genres: Thriller
Pages: 400
ISBN: 9789400504448

[bol_product_links block_id=”bol_5431335dded87_selected-products” products=”9200000027673123,9200000022121785″ name=”doelwit” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *