Swimsuit – James Patterson

swimsuit

In ‘Swimsuit’ van James Patterson verdwijnt een supermodel na een fotoshoot op een eiland op Hawaï. Haar ouders krijgen een aantal uur na haar verdwijning een verontrustend telefoontje en vertrekken halsoverkop naar Hawaï om daar op zoek te gaan naar hun dochter.

Ex-politieagent en nu journalist Ben Hawkins krijgt de opdracht om over deze verdwijning te schrijven. Hij sluit vriendschap met de ouders van Kim McDaniels en probeert samen met hen de zaak op te lossen en Kim te redden. Ondertussen is de ontvoerder al bezig zijn volgende film te plannen.

Mijn mening

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een grote James Patterson fan. Ik hou van de spanning van zijn boeken en ondanks dat hij dit boek samen met Maxine Paetro heeft geschreven, doet dat niks onder voor een ‘gewone’ James Patterson. James Patterson schrijft vaker met Maxine Paetro en de spanning die je altijd voelt in de boeken van James Patterson is ook bij dit boek aanwezig.

Je waant je zo op Hawaï en doordat het boek ook grotendeels is geschreven vanuit het oogpunt van de ontvoerder en moordenaar, maakt dat dit een verrassend boek is. Het leest goed weg en het verhaal is zeker geen standaard thriller. James Patterson heeft er weer een feestje van gemaakt en voor de thriller liefhebber is dit ook weer een boek wat je gelezen moet hebben.

Specificaties

Swimsuit by James Patterson
Published by Cargo
Genres: Thriller
Pages: 347
ISBN: 9789023462781

[bol_product_links block_id=”bol_5694c75a8c202_selected-products” products=”1001004010993840,1001004007678745″ name=”swimsuit” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *