Undead and unreturnable – Mary Janice Davidson

undead and unreturnable
‘Undead and unreturnable’ van Mary Janice Davidson was ook zo’n boekje wat ik bij de Kringloop kocht (onze Kringloop had ineens heel veel Engelse boeken, ik geloof dat ik een stuk of 10 boeken kocht) en doordat het over vampieren ging, nam ik het mee.

Helaas is het een boekje uit een serie. Er was totaal geen inleiding over de vorige boeken en dus viel ik een beetje half in het verhaal. Ik ben dan zo iemand die wel het boek uitleest, maar er eigenlijk niet van geniet.

De serie gaat over vampieren koningin Betsy, die nog moet wennen aan het vampier zijn, maar ook aan het koningin zijn. Betsy ziet ook ineens geesten en dient ook daar mee om te gaan. Om het nog erger te maken, moet ze ook nog haar trouwerij plannen, terwijl ze het liefst in Vegas zou gaan trouwen.

De serie zelf lijkt me wel erg leuk want het is weer eens een andere kijk op vampieren, aangezien het uit het oogpunt van een vrouw geschreven is, en je leest over haar onzekerheden en het wennen aan vampier zijn. Het zou zo maar eens echt kunnen gebeuren. Er zitten grappige momenten in het boek, dus als je van chicklits houdt, maar eens wat anders wilt, is deze serie zeker wel een aanrader.

Heb jij deze serie gelezen? Welke vampierenboeken zou jij me aanraden?

Specificaties

Undead and unreturnable by Mary Janice Davidson
Series: Queen Betsy #4
Published by Berkley Publishing Group
Genres: Chicklit
Pages: 264
ISBN: 9780425210819

[bol_product_links block_id=”bol_5694cbbe4ed3b_selected-products” products=”1001004002661438,9200000034046728″ name=”undead” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *