Top Secret Twenty One – Janet Evanovich

top secret 21

Een vermiste Jimmy Poletti, een vervelende Randy Briggs en een hoop chihuahua’s. Een normale dag uit het leven van Stephanie Plum.

Jimmy Poletti is niet op komen dagen voor zijn rechtszaak, en wordt nu gezocht omdat zijn sporen leiden tot moord. Randy Briggs werkte voor hem en dus staat hij ook op het lijstje van degene die hem zou willen vermoorden. Voor bescherming klopt hij daarom aan bij Stephanie.

Ranger, Stephanie’s vriend, wordt ook nog eens het doelwit van een aanslag. Stephanie biedt aan om hem te helpen, maar zet daarmee ook haar eigen leven op het spel. Grandma Mazur heeft het idee opgevat om een bucket list te schrijven, met daarop onder andere een borstvergroting en het zien van Ranger in z’n nakie. Als Stark Street ook nog eens overloopt met chihuahua’s, is Stephanie’s leven weer compleet.

Mijn mening

Hoe Janet Evanovich het elke keer weer doet, om de meest gekke situaties te beschrijven waar Stephanie Plum in kan belanden, ik heb geen idee. Dit is het 21ste deel in de serie, en ik kan echt zeggen dat het me elke keer weer aan het lachen maakt. Natuurlijk zijn de situaties absurd en zullen die nooit voorkomen in het echte leven. Maar dat maakt dit boek nou net zo leuk. Ik kan echt geen negatief woord over deze serie schrijven. Nu moeten we helaas nog een jaar wachten op het nieuwe boek, maar ik weet zeker dat het weer een plezier wordt.

Verwacht geen hoogstaande literatuur met deze serie, maar een onderbroek die nat is omdat je in je broek geplast hebt van het lachen. Lees het boek niet in het openbaar, want mensen zullen je gek aankijken als je het weer eens uitproest. Ook de hot flashes als het gaat over Ranger of Morelli zijn dingen die je voor lief moet nemen als je dit boek leest.

Hoe hard heb jij gelachen bij dit boek?

Specificaties

Top secret twenty one by Janet Evanovich
Series: Stephanie Plum #21
Published by Headline Publishing Group
Genres: Chicklit
Pages: 339
ISBN: 9781472201614

[bol_product_links block_id=”bol_5694ccccb1b03_selected-products” products=”9200000036499616,9200000030604507″ name=”top secret twenty one” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *