Full tilt – Janet Evanovich

full tilt

The follow-up to “Full House” finds Jamie Swift running the local newspaper in quiet Beaumont, South Carolina. But with the arrival of her silent partner, the notoriously mysterious and sexy Maximillian Holt, Jamie’s life gets shaken up.

Mijn mening

Ik ben een fan van Janet Evanovich en dan met name de Stephanie Plum boeken. Toen ik ‘Full Tilt’ tegenkwam bij onze kringloopwinkel, kon ik ‘m dan ook niet laten liggen!

In ‘Full Tilt’ lezen we over Jamie Swift, die de plaatselijke krant runt in een klein dorpje en waar haar stille partner, die een hoop geld aan de krant heeft geschonken om ‘m runnende te houden, ineens opduikt.Haar stille partner is ook nog eens een lekker ding. Max is aangekomen in het dorpje om zijn broer, een ex-worstelaar die nu burgemeester wil worden, te steunen. Frankie blijkt een vijand te hebben die er alles voor wil doen om ervoor te zorgen dat hij geen burgemeester wordt. Het dorpje heeft namelijk nogal wat te verbergen en zo komt Jamie’s leven dan ook in gevaar en moet ze veel tijd met Max doorbrengen. De romance die Jamie zoveel mogelijk probeert te vermijden, is zo wel heel dichtbij gekomen.

Het boek is een vervolg op ‘Full house’, maar als je dat boek niet hebt gelezen, is dat ook geen probleem. De karakters in het boek zijn goed uitgewerkt en je krijgt direct een band met ze. Ik heb regelmatig hardop gelachen bij het lezen van ‘Full tilt’. Je wilt echt dat Jamie nou eindelijk eens gaat toegeven aan de liefde en hoopt met heel je hart dat zij en Max aan het einde van het boek bij elkaar komen.

Eindoordeel

‘Full tilt’ is echt een boek van Janet Evanovich en ik heb er dan ook met volle teugen van genoten.

Specificaties

Full Tilt by Janet Evanovich
Published by St. Martin's Press
Genres: Chicklit
Pages: 342
ISBN: 9781250029447

Eindoordeel: 7/10

Uitgever: St. Martins press
Aantal pagina’s: 342
Genre: Roman
ISBN: 9781250029447
Taal: Engels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *