Haal meer uit je dip – Marisa Garau

haal meer uit je dip

Stel: je bent vastgelopen in je carrière, je relatie heeft haar beste tijd gehad, alles zit tegen en je gezondheid laat ook nog eens te wensen over. Dan zit je waarschijnlijk in een heuse dip. Blijf niet koppig mooi weer spelen, maar stroop je mouwen op en ga, samen met Marisa Garau, aan de slag. Want een hardnekkige dip is het beste wat je kan overkomen! In Haal meer uit je dip werpt Garau een geheel nieuw licht op de dip en de waardevolle lessen die deze ongenode gast met zich meebrengt. Ze ontmaskert de werkelijke oorzaken en biedt je vervolgens een zorgvuldig samengestelde mix van levensverrijkende inzichten en praktische oefeningen die je helpen om het beste uit je dip te halen.Marisa Garau pakt de boel stevig aan en laat je je eigen onvermoede krachten zien. Waarna je jezelf weer helemaal opgeladen terugvindt bij dat onverwacht schitterende licht aan het einde van de tunnel.

Mijn mening

Wat doe je als je een dip hebt? Blijf je op de bank zitten en laat je de dip jouw leven overnemen, of kies je voor de kracht van mindfulness en start je je nieuwe leven?
Dat was de keuze die Marisa Garau had toen zij een dip kreeg. Mindfulness, dat is toch heel zweverig? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. In ‘Haal meer uit je dip’ staan genoeg tips om een dip of burnout te voorkomen, maar ook als je een dip of burnout hebt of hebt gehad, is dit boek handig.

Marisa Garau schrijft met humor, zonder bullshit en recht voor z’n raap over mindfulness. Ze heeft het bijvoorbeeld over de zeven houdingen van mindfulness: acceptatie, loslaten, niet-oordelen, niet-streven, geduld, opnieuw beginnen en vertrouwen. Die houdingen hoeven helemaal niet zweverig te zijn, het maakt je leven wel een stuk leuker als je je met die houdingen bezig gaat houden. Met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie tips is dit boek over mindfulness compleet.

Eindoordeel

Ik vond ‘Haal meer uit je dip’ herkenbaar (aangezien ik vorig jaar zelf een burnout heb gehad), grappig en educatief. Ik kan het iedereen aanraden, alleen al om een burnout te voorkomen. Het boek zal ik regelmatig nog eens pakken, gewoon om mijn geheugen op te frissen.

Ik heb het geluk gehad Marisa te mogen spreken tijdens de Boekenbloggersbijeenkomst en haar eerlijkheid tijdens ons gesprek en haar enthousiasme over haar boek werkte aanstekelijk. Het is altijd leuk om zo’n gepassioneerd persoon te ontmoeten. Marisa Garau geeft zelf ook e-cursussen, mocht je nog meer aan de slag willen met Mindfulness.

Specificaties

Haal meer uit je dip by Marisa Garau
Published by Boekerij
Genres: Lifestyle
Pages: 244
ISBN: 9789022567036

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_56c19df99f269_selected-products” products=”9200000015345019,9200000015453933″ name=”haal meer uit je dip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *