Notorious Nineteen – Janet Evanovich

Notorious nineteen

After a slow summer of chasing low-level skips for her cousin Vinnie’s bail bonds agency, Stephanie Plum finally lands an assignment that could put her checkbook back in the black. Geoffrey Cubbin, facing trial for embezzling millions from Trenton’s premier assisted-living facility, has mysteriously vanished from the hospital after an emergency appendectomy. Now it’s on Stephanie to track him down. Unfortunately, Cubbin has disappeared without a trace, a witness, or his money-hungry wife. Rumors are stirring that he must have had help with the daring escape.. or that maybe he never made it out of his room alive. Since the hospital staff’s lips seem to be tighter than the security, and it’s hard for Stephanie to blend in to assisted living, Stephanie’s Grandma Mazur goes in undercover. But when a second felon goes missing from the same hospital, Stephanie is forced into working side by side with Trenton’s hottest cop, Joe Morelli, in order to crack the case.

Mijn mening

In ‘Notorious Nineteen’ van Janet Evanovich lezen we over Stephanie Plum, zij is een bounty hunter en in dit deel gaat Stephanie achter Geoffrey Cubbin aan. Hij wordt verdacht van het achterover drukken van een hoop geld. Hij verdwijnt uit het ziekenhuis na een blindedarmoperatie en lijkt spoorloos van de aardbodem te zijn verdwenen. Natuurlijk gaat Stephanie op zoek naar hem, maar niet zonder hulp van haar trouwe partner Lula, die altijd in te kleine kleding loopt, en haar oma Grandma Mazur, die eigenlijk zo gek is als een deur.

Stephanie heeft zoals altijd meerdere zaken en ook helpt ze in dit boek haar vriend Ranger met een zaak. Dit loopt niet zoals het hoort en Stephanie krijgt weer flink wat voor de kiezen en beland weer in de meest hilarische situaties.

Ik ben echt fan van Stephanie Plum. Dit is alweer boek negentien in de serie. Het is wel een serie, maar je kunt de delen eventueel apart lezen, er wordt namelijk genoeg uitgelegd, maar geloof me, als Hillary Clinton er zelfs fan van is, dan moet je deze serie gewoon helemaal lezen.

Eindoordeel

De boeken lezen heerlijk makkelijk weg, de situaties waar Stephanie in beland zijn hysterisch en hilarisch, maar niet te ver gezocht (hoewel, een uitzondering daar gelaten) en met de mooie mannen Ranger en Morelli speelt ook de liefde een kleine rol. Ik ben elke keer enthousiast en dat was deze keer zeker ook zo. Ik hoop dat Janet Evanovich heel lang door blijft gaan met deze serie.

Specificaties

Notorious Nineteen by Janet Evanovich
Series: Stephanie Plum #19
Published by Headline Publishing Group
Genres: Chicklit
Pages: 352
ISBN: 9780755385003

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *