De verwende verloofde – Pippa Wright

De verwende verloofde

Na een mislukt huwelijk keert Kate terug naar Dorset waar ze is opgegroeid. Ze gaat in het huis van haar overleden grootmoeder wonen dat ze samen met haar zus Prue heeft geërfd. Kate wil even geen drukte om zich heen maar wordt gedwongen het huis te delen met Prue’s verloofde Ben, een aardige maar ongemanierde hork. Kate kan het niet langer aanzien en besluit haar toekomstige zwager subtiel te gaan trainen. Het wordt een boeiend project – tot Kate te ver gaat.

Mijn mening

In ‘De verwende verloofde’ van Pippa Wright lezen we over Kate, die na een mislukt huwelijk terugkeert naar haar geboortedorp. Ze heeft in Londen gewoond en werkte in de entertainment business. Terugkomen in een dorp waar iedereen elkaar kent en alles van elkaar weet is misschien niet de beste locatie om van een gebroken hart te genezen. Iedereen lijkt namelijk wel te weten waarom het huwelijk van Kate is mislukt, maar is dat wel de echte reden? Vertelt Kate wel de hele waarheid of heeft ze meer te verbergen dan op het eerste gezicht zo lijkt?

Kate kan tijdelijk in het huis van haar oma gaan wonen, het huis dat ze samen met haar zus Prue heeft geerfd. Prue heeft wel een leuke verrassing voor Kate, Prue’s komt tijdelijk bij Kate inwonen. Kate probeert hem op te voeden naar aanleiding van alle fouten die zij heeft gemaakt in haar huwelijk, maar helaas pakt dat verkeerd uit.

Naast het helen van een gebroken hart (oftewel het ontsnappen aan de waarheid) en de lasten van het samenwonen met een man, komt Kate’s verleden in beeld en dat is nou net wat ze had willen vermijden. Maar ja, in een klein dorpje worden dingen niet makkelijk vergeten. Haar ouders hopen dat ze vrede kan sluiten met het verleden, zodat ze een mooie toekomst tegemoet kan gaan.

Eindoordeel

‘De verwende verloofde’ is het tweede boek van Pippa Wright, die zelf in de uitgeverswereld werkt. Ze heeft duidelijk ervaring met schrijven en hoe een boek ontvangen kan worden door de lezers. De karakters hebben allemaal hun eigenaardigheden en dat zorgt voor grappige, leuke en ontroerende situaties. Met name Kate is zo goed beschreven dat ze aan het einde van het boek echt een vriendin is waarvan je hoopt dat alles weer goed komt.

Er zit een verrassende wending in het verhaal en de leuke karakters maken dat ‘De verwende verloofde’ een vermakelijk boek is wat je zeker in een weekend uit zult willen lezen.

Specificaties

De verwende verloofde by Pippa Wright
Published by The House of Books
Genres: Chicklit
Pages: 368
ISBN: 978904434359

[bol_product_links block_id=”bol_56c19fb870675_selected-products” products=”9200000021821229,9200000021800253″ name=”verwende verloofde” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *