Afterburn | Aftershok – Sylvia Day

sylvia day

Houd zaken en privé altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. In zekere zin lapte ik beide regels aan mijn laars toen Jackson Rutledge mijn minnaar werd. En ik kan niet zeggen dat ik niet wist waar ik aan begon.

Twee jaar later was hij terug, als een van de spelers in een deal die ik op het punt stond te sluiten. Sinds Jax me de rug had toegekeerd had ik als protegé van Lei Yeung, een van de slimste zakenvrouwen van New York, heel wat bijgeleerd. Ik was niet meer het meisje van toen, maar hij was niets veranderd. In tegenstelling tot de eerste keer dat onze paden elkaar kruisten, wist ik precies met wie ik te maken had… en hoe verslavend zijn aanraking kon zijn.

Mijn mening

Gianna Rossi heeft in ‘Afterburn | Aftershock’ van Sylvia Day twee regels: Houd zaken en prive altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. Maar toen kwam ze Jackson Rutledge tegen en gooide ze gelijk die twee regels overboord.

Gianna Rossi krijgt haar droombaan en wil alles doen om deze tot een succes te maken. Maar dan komt haar oude minnaar Jackson Rutledge weer in beeld en dan gelijk ook nog eens tijdens een van de grootste deals tijdens haar carriere. Kan ze hem weerstaan of is ze bereid politieke spelletjes te spelen zodat ze bij hem kan zijn?

‘After burn | After shock’ bestaat uit twee delen, eigenlijk twee boeken, Afterburn gaat over Gianna die haar gebroken hart wil proberen te vergeten en zich richt op haar droombaan. In Aftershock moet ze omgaan met Jackson in haar leven.

Gianna probeert een stoere zakenvrouw te zijn, maar Jackson brengt haar hoofd op hol en ze wil het liefst de hele dag met hem in bed doorbrengen. Jammer, want hun relatie heeft zo voor mij geen diepgang. De politieke achtergrond van Jackson’s familie geeft weer een standaard beeld van de Amerikaanse politiek, namelijk die van vieze, achterbakse spelletjes en families die er alles voor doen om op de juiste manier in de pers te komen.

Eindoordeel

Als je van rasechte chicklit houdt, de serie ‘Vijftig tinten grijs’ leuk vond, dan is ‘Afterburn | Aftershock’ een aanrader. Sylvia Day beschrijft uitgebreide sex scenes en deinst nergens voor terug. Gianna en Jackson hebben een behoorlijke aantrekkingskracht en dat wordt wel duidelijk als Gianna elke keer haar hoofd verliest als Jackson in de buurt is. Het verhaal had een verrassend einde, maar dat was voor mij helaas het enige positieve aan dit verhaal.

Specificaties

Afterburn | Aftershock by Sylvia Day
Published by Harlequin
Genres: Chicklit
Pages: 320
ISBN: 9789034754080

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_543135851aa8c_selected-products” products=”9200000021947234,9200000031373142″ name=”sylvia day” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *