Happy life – Mascha Feoktistova

happy life

‘Over de liefde kan ik zo enorm veel vertellen. Ik heb al langer dan tien jaar een vaste relatie en ben daar gelukkig mee. Mijn tips? Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook. Laat ieder zijn ding doen en zorg er vooral voor dat je los van elkaar ook nog een leven hebt. Maar ook samen, blijf leuke dingen doen. Geniet!’ Maar ook over: school, uit huis gaan, carrière , geld, sparen, familie, vriendschap, contact durven maken, feedback krijgen, happy zijn, ‘nee’ durven zeggen, hoe je over komt, en nog veel meer…

Mijn mening

Mascha Feoktistova is een van de top beautybloggers van Nederland en heeft nu een boek geschreven, ‘Happy Life’. Mascha is een voorbeeld voor veel jonge meiden (maar ook de oudere meiden houden van haar, inclusief mijzelf!). In ‘Happy life’ schrijft Mascha over verschillende onderwerpen zoals liefde, carrière, maar ook over school, financiën en uit huis gaan. Het boek is ingedeeld in korte hoofdstukken met elk een verschillend onderwerp. Mascha geeft advies aan de hand van haar eigen levenservaring en geeft veel voorbeelden en tips om met verschillende situaties om te gaan.

Toen ik begon aan het boek, was ik een beetje teleurgesteld. Was ik dan echt te oud voor dit boek? De onderwerpen waar het boek mee begon had ik weinig mee (school en uit huis gaan) en begon te twijfelen. Maar gelukkig komen er na de eerste paar hoofdstukken ook andere onderwerpen die je eigenlijk je hele leven mee kunt nemen.

Het is zo’n boek waarvan je soms weer eens een hoofdstuk terug leest en dan weer denkt “oh ja, dit is handig!”. Mascha heeft duidelijk veel levenservaring, maar ook haar opleiding SPH heeft haar handige en interessante informatie gegeven die ze dan ook duidelijk uitlegt in het boek.

Eindoordeel

‘Happy Life’ inspireert om een positieve blik aan te nemen en overal, in elke situatie, positief te blijven en hard te werken voor je dromen. Mascha heeft veel meegemaakt, maar het boek komt echt niet negatief over. Het boek is inspirerend, positief en leest supermakkelijk weg. Het is dan ook geschikt voor alle leeftijden.

Specificaties

Happy life by Mascha Feoktistova
Published by Bertram + de Leeuw
Genres: Lifestyle
Pages: 176
ISBN: 9789461561589

[bol_product_links block_id=”bol_54313bc560541_selected-products” products=”9200000026018759″ name=”happy life” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *