De Kraamhulp – Esther Verhoef

de kraamhulp

Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamhulp. De baby is lief en gezond, maar Didi’s herstel gaat langzaam.

Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij Miriam de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin…

Mijn mening

In ‘De Kraamhulp’ van Esther Verhoef lezen we over Didi, die na een zware bevalling thuis geholpen wordt door kraamhulp Hennequin. Didi is erg blij met Hennequin, want ze heeft veel steun aan haar. In de eerste dagen dan, want daarna begint ze toch een beetje te twijfelen.

Mirjam de Moor werkt bij de politie en is nog altijd bezig met de dood van haar broer. Ze vertrouwt het niet helemaal en gaat zelf op onderzoek uit, want ze vermoed dat haar schoonzus er wel eens iets meer mee te maken zou kunnen hebben.

In het begin is het even wennen, want er lopen eigenlijk drie verhaallijnen tegelijk. Je leest over Didi, over Hennequin en over Mirjam. Maar dat duurt eigenlijk maar even. Dan word je namelijk gegrepen door dit boek. Je wilt weten hoe het nou met de schoonzus van Mirjam zit, of Didi nou echt aan ’t twijfelen is en wat Hennequin in vredesnaam uitvoert.

Eindoordeel

Schrap maar alle afspraken uit je agenda, zet je telefoon uit en haal genoeg eten in huis. Als je eenmaal in ‘De Kraamhulp’ van Esther Verhoef begint, laat het je niet meer los. De rillingen liepen over mijn rug, oh wat was dit boek eng zeg. Zo goed geschreven, het boek had me echt in zijn macht. Ik heb met ingehouden adem zitten lezen. Briljant.

Specificaties

De Kraamhulp by Esther Verhoef
Published by Ambo Anthos
Genres: Thriller
Pages: 328
ISBN: 9789041423696

[bol_product_links block_id=”bol_56c1bc3b552f7_selected-products” products=”9200000021800200,9200000024523125″ name=”kraamhulp” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *