Debet – Saskia Noort

debet

Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer. Met dit ongeluk komt er een einde aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het perfecte plaatje dat haar leven lijkt, blijkt een gruwelijke leugen wanneer alle spoken uit het verleden zich een voor een aandienen. Tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door probeert ze de waarheid boven tafel te krijgen.
Ook keert ze in deze thriller terug naar de plek waar het allemaal begon: Bergen. Het dorp is in de greep van de economische crisis, evenals Karen en de vriendengroep van toen, De eetclub. Onder aanvoering van Simon, haar ex-minnaar, gaat de strijd om macht, geld en genot onverminderd door.

Mijn mening

Debet van Saskia Noort is het vervolg op De Eetclub. De man van Karen, Michel, overlijdt aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Karen denkt dat ze alle zaakjes op orde hebben, maar zodra ze zijn testament hoort, blijkt Michel een hoop geheimen te hebben. Ze duikt de administratie in en probeert zo uit te vinden wat er nou precies aan de hand is.

Karen gaat weer terug naar de plaats waar het drama van De Eetclub zich al afspeelde, Bergen, en ontdekt daar wat Simon, haar ex-minnaar, zijn vrouw Patricia en de andere leden van de Eetclub geheim hebben gehouden. Dit alles met gevaar voor haar eigen leven.

Eindoordeel

In Debet krijg je eigenlijk de echte waarheid achter de Eetclub te lezen en dat is verrassend en zeer spannend. Ik heb Debet in 2 dagen uitgelezen, ik denk dat dat wel genoeg zegt. Saskia Noort schrijft vertellend maar niet te uitgebreid, het boek leest lekker weg. Er zit genoeg spanning en intrige in om je aandacht vast te houden en daarom is het zeker een aanrader.

Specificaties

Debet by Saskia Noort
Published by Ambo Anthos
Genres: Thriller
Pages: 253
ISBN: 9789041422989

[bol_product_links block_id=”bol_56c2f86827321_selected-products” products=”9200000020905239,9200000030213204″ name=”debet” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *