Moon River – J.R. Rain

moon river

Seven years ago federal agent Samantha Moon was the perfect wife and mother, your typical soccer mom with the minivan and suburban home. Then the unthinkable happens, an attack that changes her life forever. And forever is a very long time for a vampire.

Now in MOON RIVER, private investigator, Samantha Moon, is asked to look into a string of bizarre murders, murders that are looking more and more like the handiwork of a bloodthirsty vampire. But when her sister, Mary Lou, goes missing, Samantha, Allison and Kingsley take the fight underground…into the dark heart of a vampire’s lair.

Mijn mening

Het allereerste boek dat ik op mijn Kindle kocht, was het eerste boek in de Vampire for Hire serie van J.R. Rain. Ik hou van vampieren en dit boek was niet heel duur. Dus dan is de keuze snel gemaakt.

Dat is inmiddels alweer 3,5 jaar geleden dat ik mijn Kindle kocht en de Vampire for Hire serie lees ik nog steeds! Elke keer word ik weer helemaal blij als J.R. Rain een nieuw boek uitbrengt.

Samantha Moon is een vampier, moeder en Private Investigator. Ze zat, voor ze vampier werd, bij de politie, maar is daar weg gegaan. De uren als PI zijn makkelijker te combineren met haar moederschap en vampier zijn. De zaken die ze aanneemt zijn altijd een beetje supernatural, en er zit een hoop spanning en humor in de serie.

In dit boek wordt ze door de politie ingehuurd om een aantal mooorden te helpen onderzoeken. Moorden die verdacht veel lijken op het werk van vampieren. Is ze wel echt ingehuurd door de politie of is dit een val?

Eindoordeel

Ik heb weer erg genoten van Moon River en kijk alweer uit naar het volgende deel. Hou je van vampieren, humor en PI zaken? Dan is dit boek zeker wat voor jou!

Specificaties

Moon river by J.R. Rain
Series: Vampire for hire #8
Published by Lulu.com
Genres: Fantasy
Pages: 200
ISBN: 9781304328199

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *