Een echte dame – Megan Mulry

een-echte-dame-cover

Sarah James is schoenontwerpster en heeft een succesvol bedrijf in New York. Als het op mannen aankomt, is ze echter onzeker. Tot haar eigen verbazing beleeft ze in Engeland, tijdens de bruiloft van haar beste vriendin, een stormachtige romance met de adellijke Devon Heyworth. Wat Sarah – eenmaal terug in New York – niet verwacht, is dat Devon ineens bij haar op de stoep staat. Ze valt als een blok voor hem. Maar dan loopt alles mis… en gaat Devon in een vlaag van jaloezie terug naar de andere kant van de oceaan. Komt het nog goed tussen Sarah en haar prins?

Mijn mening

“Een echte dame” van Megan Mulry gaat over de succesvolle Amerikaanse schoenenontwerpster Sarah James. Sarah heeft haar leventje goed op orde. Tenminste, dat denkt ze. Tot ze Devon Heyworth ontmoet op de trouwerij van haar beste vriendin. Ze valt als een blok voor de adellijke Devon en wil eigenlijk alles voor hem laten vallen. Tot hij haar verraad. En niet één keer, maar twee keer! Sarah is pissig op hem en wil hem niet meer zien. Maar ja, Devon en Sarah zijn voor elkaar bestemd, dat weet iedereen om hen heen zeker, ze moeten het alleen nog even aan elkaar toegeven.

Een boek over schoenen, een chicklit en Londen, dat zou een perfecte combinatie moeten zijn. Sarah is iemand tegen wie je op zou kunnen kijken, aangezien ze een succesvolle zaak heeft. Ze ontwerpt haar eigen schoenenlijn en runt daarnaast ook het bedrijf. Maar dan ontmoet ze Devon en is ze het even kwijt. Wat als een one night stand begint, loopt uit op echte liefde.

Eindoordeel

“Een echte dame” is een leuk boek wat je gerust op het strand of bij het zwembad kunt lezen, maar verwacht er zeker niet teveel van. Megan Mulry laat boeiende stukken over het bedrijf van Sarah liggen en dan met name de tweede reden waarom Sarah Devon verlaat. Ik vond de seksscènes in het boek soms een beetje te expliciet, maar het paste wel in het verhaal. Het boek gaat meer over de liefde tussen Devon en Sarah dan over hun persoonlijkheden en hun levens. Ik had het idee dat de rest er maar bij is verzonnen om het een echt verhaal te maken. Jammer, want dat maakte het voor mij soms moeilijk om me in te leven in de karakters.

Specificaties

Een echte dame by Megan Mulry
Published by Luitingh-Sijthoff
Genres: Chicklit
Pages: 320
ISBN: 9789021806709

[bol_product_links block_id=”bol_56c2fc0490ae1_selected-products” products=”9200000015511595,9200000022062410″ name=”een echte dame” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *