Storm Front – Richard Castle

storm front

Four years after he was presumed dead, Derrick Storm – the man who made Richard Castle a bestseller – is back. From Tokyo to London, high-level bankers are being gruesomely murdered. The killer, Gregor Volkov, is Derrick Storm’s old nemesis. Desperate to figure out who Volkov is working for, the CIA calls on the one man who can match Volkov’s strength and cunning – Derrick Storm.

Mijn mening

Storm Front van Richard Castle is het vierde boek uit de Storm serie. De eerste drie boeken zijn als e-book verschenen en dit is het eerste fysieke boek.

Strom Front is een Derrick Storm boek. Derrick Storm is een undercover CIA agent die wordt ingeschakeld als er een aantal grote bankiers door heel de wereld worden vermoord. De moordenaar blijkt Gregor Volkov te zijn, een aardsvijand van Derrick Storm. Hij reist in korte tijd zijn aanwijzingen over de hele wereld achterna om Volkov te kunnen pakken, en in de tussentijd komt hij erachter dat het een plot is waarbij de gehele wereldeconomie kan vernietigen….

Eindoordeel

Ik moet zeggen dat ik erg fan ben van de boeken van Richard Castle, tenminste, de Nikki Heat serie. Helaas is het bij de Derrick Storm serie anders. Dit is dan wel het eerste boek wat ik uit de serie heb gelezen, maar ik vond de economische termen overheersen. Je mist niks trouwens, als je de eerste boeken niet hebt gelezen. De spanning was er wat mij betreft te weinig, de economische termen zorgden dat het boek op mij vaak droog overkwam. Waar bij Nikki Heat een hoop humor en actualiteit in de boeken zit, miste ik dat hier. Jammer!

Specificaties

Storm Front by Richard Castle
Series: Nikki Heat #4
Published by Titan Books Ltd
Genres: Thriller
Pages: 400
ISBN: 9781781167915

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *