The outline of love – Morgan McCarthy

outline of love

Persephone Triebold has grown up in the strange desolation of the Scottish Highlands, raised by her anxious father and memories of her dead mother. Inexperienced in the rules of friendship, sex and love, Persephone takes the opportunity to replace uninhabited mountain ranges with city life and leaves to study for a degree in London. Parties, new friends and the polluted splendour of the capital intoxicate Persephone at first, but fail to supply her with the grand passion she wants. It’s only when she meets the literary star Leo Ford, a former singer who has become a celebrated writer, that she finds someone she can love. Though Persephone succeeds in entering Leo’s circle of friends she finds him to be as elusive as he is sought after. And she becomes increasingly curious about the incident in his past of which no one ever speaks…

Mijn mening

‘The outline of love’ van Morgan McCarthy was zo’n boek waarbij ik de titel wel aardig vond klinken en de actie van Waterstones (buy one, get one half price) fijn vond. Zo’n boek waarbij je zonder oordelen start.

‘The outline of love’ gaat over Persephone (wie noemt zijn kind nou zo?), die in de Schotse Hooglanden woont (aka the middle of nowhere) en die besluit haar leven een gigantische draai te geven en naar Londen te verhuizen voor haar studie.

In Londen vindt ze maar moeilijk haar weg. Totdat ze Leo Ford, een beroemde schrijver, ontmoet. Ze wordt halsoverkop verliefd. Tot ze zijn grote geheim ontdekt.

Eindoordeel

Ik vond ‘The outline of love’ niet geheel makkelijk te lezen, maar het was voor mij wel interessant genoeg om te blijven lezen. Verwacht met dit boek geen chicklit, want dat is het echt niet. Wel leuk als je een liefdesverhaal wilt, maar geen standaard verhaal wilt lezen.

Specificaties

The outline of love by Morgan McCarthy
Published by Headline Publishing Group
Genres: Roman
Pages: 400
ISBN: 9780755388790

[bol_product_links block_id=”bol_56c37503d7299_selected-products” products=”9200000010962231″ name=”outline of love” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *