Webhelden – Suzan Eikelenstam

webhelden

Sinds de opkomst van de Nederlandse e-commerce is er veel veranderd in de sector. Hij groeit nog steeds, maar minder hard. Dagelijks komen er nieuwe webshops bij, maar recentelijk bleek dat een op de vijf kleinere webwinkels binnen het eerste jaar stopt. Het kaf wordt van het koren gescheiden. Het is pompen of verzuipen. Succesvolle internetondernemers en marktexperts laten in Webhelden zien dat de kansen nog altijd voor het oprapen liggen. Waar liggen die kansen voor jouw webwinkel, hoe kun je je webshop zodanig starten of op alle fronten verbeteren zodat niets je succes meer in de weg staat? Webhelden is verplichte kost voor iedereen die van zijn of haar webwinkel(-idee) een hit wil maken.

Mijn mening

Webhelden van Suzan Eikelenstam is eigenlijk de opvolger van Internetgodinnen. Weer een boek over je eigen bedrijf (in dit geval webshop)! Ja, ik ben onderzoek aan het doen, en ik vind het altijd leuk om te lezen en mezelf te ontwikkelen.

In Webhelden wordt dieper in gegaan op het vak webshopeigenaar. En dan met name een succesvolle webshop. Want in dit boek behandelt Suzan Eikelenstam door middel van grootheden als het gaat om succesvolle webshops, alle stappen die je moet zetten om van je webshop een succes te maken.

Ze gaat daarbij in op zaken zoals iDeal en Klarna, maar ook hoe je je webshop succesvol in het buitenland maakt. Reken in dit boek niet op alle mooie verhalen, want het is keihard en realistisch geschreven. Je hoort de succesverhalen, tuurlijk, maar er wordt ook realistisch gezegd dat een groot deel van de webshops het niet redt.

Eindoordeel

Ben je gemotiveerd genoeg om keihard te werken om van je webshop een succes te maken? Of wil je een webshop openen, maar heb je geen idee hoe of wat? Dan is ‘Webhelden’ toch echt verplichte kost.

Specificaties

Webhelden by Suzan Eikelenstam
Published by Boekerij
Genres: Lifestyle
Pages: 272
ISBN: 9789022565193

[bol_product_links block_id=”bol_56c3015089047_selected-products” products=”9200000011325833,9200000011441310″ name=”webhelden” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *