Lady of the Shades – Darren Shan

Lady of the shades

In a hotel room in Chile, an assassin washes blood from his clothes as he receives word of a new job. Miles away in the twisting streets of London, American writer Ed is tormented by the ghosts of his brutal past. And unseen, a plot churns into motion that will blur the boundaries between what’s real and what’s not. Ensnared in an affair with the beautiful wife of a dangerous crime lord, Ed fights to keep a deadly secret hidden. But with each turn, his past is catching up with him. Because in the shadows, nothing is as it seems…

Mijn mening

Ik ben echt een grote fan van Darren Shan. Ik heb een aantal jaren geleden de Cirque du Freak ontdekt en dat was eigenlijk de eerste echte vampierenserie die ik heb gelezen. Ik was elke keer zo blij als er een nieuw boek uit kwam.

Toen die serie was afgelopen, verloor ik Darren Shan eigenlijk uit het oog. Tot ik laatst met mijn laatste Engelse ponden op het vliegveld van Bristol nog even in de Waterstones ging kijken en ‘Lady of the Shades’ zag. Zonder de achterkant te lezen kocht ik het en toen ik ermee begon, heb ik het in een ruk uitgelezen. Oh wat is Darren Shan toch goed!

Het boek begint met een scene waarin een huurmoordenaar een moord pleegt. En dan ga je ineens naar het leven van de schrijver Ed Sieveking. Hij is bezig met een nieuw boek en doet hiervoor onderzoek in Londen. Hij krijgt hierbij hulp van een fan, Joe.

Ed ontmoet tijdens een feestje een vrouw, waar hij verliefd op wordt, maar zij is niet helemaal eerlijk.

Het boek, Joe en die vrouw, hebben alledrie met elkaar te maken. Maar wat dan? Dat moet je zelf maar uitvinden.

Ik ben hierin begonnen en wilde het eigenlijk niet opzij leggen. Dus heb ik op een zondag het boek helemaal uitgelezen. Op een gegeven moment, zo’n 100 pagina’s voor het einde, denk je dat je de plot hebt ontdekt.. maar nee hoor, dan komt er weer een twist en ben je het helemaal kwijt.

Eindoordeel

Hou je van supernatural verhalen, spannende thrillers en Darren Shan? Dan is ‘Lady of the shades’echt weer een boek voor jou. Ooh wat heb ik ervan genoten zeg. Darren Shan rockt weer zo hard met dit boek, mijn liefde voor hem is weer helemaal terug.

Specificaties

Lady of the shades by Darren Shan
Published by Orion Publishing Co
Genres: Fantasy
Pages: 320
ISBN: 9781409139126

[bol_product_links block_id=”bol_56c30009aa595_selected-products” products=”9200000011806881,9200000002267749″ name=”lady of the shades” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *