With all my soul – Rachel Vincent

with all my soul

After not really surviving her junior year (does “undead” count as survival?), Kaylee Cavanaugh has vowed to take back her school from the hellions causing all the trouble. She’s going to find a way to turn the incarnations of Avarice, Envy and Vanity against one another in order to protect her friends and finish this war, once and forever.

But then she meets Wrath and understands that she’s closer to the edge than she’s ever been. And when one more person close to her is taken, Kaylee realizes she can’t save everyone she loves without risking everything she has..

Mijn mening

‘With all my soul’ van Rachel Vincent is het laatste deel in de Soul Screamers serie.

In het vorige deel heeft Kaylee haar tijd doorgebracht als ondode, wat nou niet echt een goede ervaring was. In dit deel wordt haar school weer bedreigd en wil Kaylee eigenlijk voor eens en altijd van Avari afrekenen. Dit zal ze doen door Avari, Envy en Vanity tegen elkaar op te zetten.

Natuurlijk komen er weer geliefden in gevaar en Kaylee zal ze weer moeten redden, maar nu weet ze dat ze grote beslissingen moet nemen en dat die niet altijd makkelijk kan zijn.

Ik moet zeggen dat ik, na de eerste zes te hebben gelezen, nu wel blij was dat er een einde aan de serie kwam. Ja, het leest lekker weg, en het zijn leuke verhalen, maar nu weet ik wel dat Kaylee helemaal head over heels verliefd is op Todd en dat ze weer iedereen moet redden omdat ze dat nu eenmaal zo voelt.

Eindoordeel

De Soul Screamers serie blijft wel een leuke serie en ik zie het nog wel gebeuren dat hier een serie of film van gemaakt wordt, als een soort opvolger van de Hunger Games of Twilight.

Specificaties

With all my soul by Rachel Vincent
Series: Soul screamers #7
Published by Harper Teen
Genres: Fantasy
Pages: 384
ISBN: 9780373210664

[bol_product_links block_id=”bol_5749fa7928815_selected-products” products=”9200000010994810,9200000006377547″ name=”with all my soul” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *