Bezeten van mij – Nicci French

Bezeten van mij

Is er iets wat we niet zouden opgeven voor ware liefde? Alice Loudon is een ogenschijnlijk geslaagde, jonge vrouw: een hechte vriendenkring, een lieve vriend en een succesvolle carrière omgeven haar. Op een dag ontmoet ze een vreemdeling. Zonder een ogenblik na te denken geeft ze haar veilige, geordende bestaan op voor een hartstochtelijke liefdesrelatie met deze man. Het voert haar naar misleiding en verwaarlozing van haar vroegere leven, en naar een duistere verborgen ervaringswereld die haar aantrekt en tegelijkertijd verontrust.

Mijn mening

Dit is al wel een oudje, ‘Bezeten van mij’ van Nicci French, maar dat betekent niet dat het een slecht boek is.

Bezeten van mij gaat over een vrouw, Alice Loudon, die ineens op straat een man ziet, zich zo onwijs aangetrokken tot hem voelt en haar hele leven op stelten zet om bij hem te zijn. Je voelt onderhuids dat er iets niet goed is met die man.

De sexuele aantrekkingskracht tussen de twee is groot, maar weet Alice wel genoeg over Adam Tallis?

Je voelt een groot deel van de spanning tussen die twee, maar vanaf het begin dat Alice Adam ziet, weet je dat er iets niet klopt. Langzamerhand kom je erachter en dan wil je eigenlijk alleen nog maar Alice door elkaar rammen en heel hard gillen dat ze bij hem weg moet gaan.

Eindoordeel

‘Bezeten van mij’ is een absolute thriller en blijft voor mij een van de beste boeken van Nicci French.

Specificaties

Bezeten van mij by Nicci French
Translator: Molly van Gelder
Published by Ambo Anthos
Genres: Thriller
Pages: 384
ISBN: 9789041418562

[bol_product_links block_id=”bol_5749fb5d04dd5_selected-products” products=”1001004011223347,1001004011437725″ name=”bezeten van mij” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *