Christmas at the Cupcake Cafe – Jenny Colgan

Christmas at the cupcake cafe

Issy Randall, proud owner of the Cupcake Cafe, is in love and couldn’t be happier. Her new business is thriving and she is surrounded by close friends, even if her cupcake colleagues Pearl and Caroline aren’t quite as upbeat about the upcoming season of snow and merriment. But when her boyfriend Austin is scouted for a possible move to New York, Issy is forced to face up to the prospect of a long-distance romance. And when the Christmas rush at the cafe – with its increased demand for her delectable creations – begins to take its toll, Issy has to decide what she holds most dear.

This December, Issy will have to rely on all her reserves of courage, good nature and cinnamon, to make sure everyone has a merry Christmas, one way or another..

Mijn mening

Ik ben echt zo’n fan van Jenny Colgan. Ik heb meerdere boeken van haar gelezen en ze vallen echt onder de noemer “chicklit”, maar wel superleuk. Lees dit trouwens niet als je aan ’t lijnen bent, er staan namelijk allemaal heerlijke recepten in van cupcakes en andere lekkernijen.

Dit boek is het vervolg op “Meet me at the cupcake café”. Het cupcake café van Issy loopt als een trein, haar relatie met Austin gaat goed, kortom, het leven van Issy kon echt niet beter. Maar dan moet Austin voor zaken naar New York en krijgt hij daar een baan aangeboden. Overwint de liefde ook deze afstand?

Eindoordeel

‘Christmas at the Cupcake Cafe’ van Jenny Colgan is weer heerlijk (letterlijk en figuurlijk) geschreven, het water loopt je in de mond als je over al die gebakjes leest, maar ook de romance tussen Issy en Austin is fijn. Issy’s vrienden zijn leuk, het is leuk geschreven, kortom, een heerlijk boek om zo voor de kerstdagen nog te lezen, óf misschien wel onder de kerstboom te leggen!

Specificaties

Christmas at the cupcake cafe by Jenny Colgan
Published by Little Brown Books
Genres: Chicklit
Pages: 320
ISBN: 9780751550337

[bol_product_links block_id=”bol_5749fd5c0207d_selected-products” products=”9200000010818543,9200000003969028″ name=”christmas at the cupcake ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *