Before I wake – Rachel Vincent

Before I wake

Even death can’t get you out of high school…Covering up her own murder was one thing, but faking her life is much harder than ex-teen banshee Kaylee expected. Now she’s fighting to stay visible to the human world and struggling to find time alone with her new reaper boyfriend Tod. To stay in the mortal realm, Kaylee must reclaim stolen souls and, when her first assignment brings her face-to-face with an old foe, she knows the game has changed. Her immortal status won’t keep her safe. And this time Kaylee isn’t just gambling with her own life…

Mijn mening

Ik heb al eerder over de andere boeken in de serie van Rachel Vincent geschreven, ‘Before I wake’ is deel 6 van de Soul Screamers serie.

In boek 5 van de serie, wordt Kaylee vermoord, maar in dit boek komt ze toch weer terug. Ze heeft namelijk een deal gesloten en is nu terug. Ze moet op school doen alsof er niets is gebeurd, nou ja, niets, dat ze alleen maar is neergestoken. Toch voelt ze zich anders, want Kaylee hoeft niet meer te eten of te slapen. Een aanpassing waar ze zelf niet goed aan kan wennen.

Maar dit boek zou niet zo leuk zijn als het alleen maar daar over ging, natuurlijk zijn er weer problemen die Kaylee op moet lossen. Wat die zijn, moet je zelf maar lezen.

Eindoordeel

Dit boek is net even wat spannender, leuker en grappiger. Kaylee lijkt, ondanks de veranderingen, wel haar plekje te hebben gevonden. Dat maakt dat dit boek net even leuker is als de vorige. Zeker een aanrader voor als je een leuke serie wilt lezen.

Specificaties

Before I wake by Rachel Vincent
Series: Soul screamers #6
Published by Harper Teen
Genres: Fantasy
Pages: 352
ISBN: 9781848451193

[bol_product_links block_id=”bol_5749fef4a182b_selected-products” products=”9200000005476440,9200000002076058″ name=”before I wake” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *