Deadly Heat – Richard Castle

deadly_heat_final_(1)

Picking up where Frozen Heat left off, top NYPD Homicide Detective Nikki Heat pursues the elusive former CIA station chief who ordered the execution of her mother over a decade ago. For the hunt, Nikki teams once again with her romantic partner, Pulitzer Prize-winning investigative journalist Jameson Rook, and their quest for the old spy and the motive behind the past murder unearths an alarming terror plot—which is anything but ancient history. It is lethal. It is now. And it has already entered its countdown phase. Complicating Heat’s mission to bring the rogue spy to justice and thwart the looming terror event, a serial killer begins menacing the Twentieth Precinct and her homicide squad is under pressure to stop him, and soon. The frightening murderer, known for his chilling stealth, not only has singled out Nikki as the exclusive recipient of his taunting messages, he then boldly names his next victim: Detective Heat.

Mijn mening

Al eerder schreef ik over Heat Wave, Naked HeatHeat Rises en Frozen Heat. Deadly heat is het laatstverschenen boek van Richard Castle.

Dit is het vervolg op het verhaal van Frozen Heat, waar Nikki op zoek ging naar de connectie tussen haar moeder en de vermoorde vrouw. Ze zijn erachter gekomen dat Nikki’s moeder bij de CIA zat en dat daar de link ligt. Maar ja, achter de geheimen van de CIA kom je niet zomaar natuurlijk. Er worden mensen vermoord en uiteindelijk zal de ontknoping bij Nikki liggen… of niet?

Eindoordeel

Ik denk dat ‘Deadly heat’ wel het spannendste boek in de serie was, ik heb ‘m haast niet uit mijn handen kunnen leggen, zeker omdat ik gewoon wilde weten hoe het precies afliep. Hou je van thrillers en detectives, dan is dit boek zeker een aanrader.

Specificaties

Deathly heat by Richard Castle
Series: Nikki Heat #5
Published by Kingswell
Genres: Thriller
Pages: 403
ISBN: 9780786891481

[bol_product_links block_id=”bol_574a008e6c853_selected-products” products=”9200000018348477,9200000035542197″ name=”deadly heat” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *