Frozen Heat – Richard Castle

Frozen heat

Nikki Heat and Jameson Rook team up again to investigate their coldest killer yet, in Richard Castle’s exciting follow-up to the number one New York Times bestseller Heat Rises.
NYPD Homicide Detective Nikki Heat gets more mystery than she imagined when she arrives at her latest crime scene. The body of an unidentified woman has been found stabbed to death and stuffed inside a suitcase left sitting in a freezer truck. A startling enough death–but an even bigger shock comes when this new homicide surprisingly connects to the unsolved murder of Detective Heat’s own mother. Killed gruesomely, the Jane Doe on ice launches Heat on a dangerous and emotional investigation, rekindling the cold case that has haunted her since she was nineteen. Paired once again with her romantic and investigative partner, top journalist Jameson Rook, Heat works to solve the mystery of the body in the suitcase while she also digs into unexplored areas of her mother’s background–areas Nikki has been afraid to confront before, but now must.

Mijn mening

Je hebt al mijn reviews kunnen lezen over Heat Wave, Naked Heat en Heat Rises van Richard Castle, dan volgt hier het vierde deel, namelijk Frozen Heat.

Dit boek is wel heel spannend, want Nikki Heat komt er bij de moord van een neergestoken vrouw achter dat zij vervoerd is in een koffer.. Die koffer is vroeger van Nikki’s moeder geweest. Samen met Rook gaat Heat op zoek naar de link tussen de twee vrouwen en gaan ze van New York naar Parijs en komen ze in een orkaan van emoties terecht.

Eindoordeel

Ik heb ‘Frozen heat’ echt zo uitgelezen, wat was dit spannend. Zoals ik al eerder zei, worden de boeken van Richard Castle elke keer beter, en dat was bij dit boek ook zo. Superspannend, het is een echte thriller om te lezen. De grapjes zijn echt hilarisch en die combinatie maakt dat het boek echt heel leuk is om te lezen.

Specificaties

Frozen heat by Richard Castle
Series: Nikki Heat #4
Published by Hyperion books
Genres: Thriller
Pages: 448
ISBN: 9780786891436

[bol_product_links block_id=”bol_574a01ebbeefa_selected-products” products=”9200000009700641,9200000032851046″ name=”frozen heat” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *