Mad about the boy – Helen Fielding

mad about the boy

What do you do when a girlfriend’s 60th birthday party is the same day as your boyfriend’s 30th?

Is it wrong to lie about your age when online dating?

Is it morally wrong to have a blow-dry when one of your children has head lice?

Does the Dalai Lama actually tweet or is it his assistant?

Is technology now the fifth element? Or is that wood?

Is sleeping with someone after 2 dates and 6 weeks of texting the same as getting married after 2 meetings and 6 months of letter writing in Jane Austen’s day?

Pondering these, and other modern dilemmas, Bridget Jones stumbles through the challenges of single-motherhood, tweeting, texting and redisovering her sexuality in what SOME people rudely and outdatedly call ‘middle age’.

Mijn mening

‘Mad about the boy’ is het langverwachte vervolg op de beroemde Bridget Jones boeken van Helen Fielding. Na alle “boze” berichten op internet te hebben gelezen over Mark Darcy die is overleden (WAT???), heb ik op het vliegveld in Bristol toch maar dit boek gekocht. En oh, daar heb ik echt geen spijt van gehad.

Hoewel het al weer even geleden is dat ik Bridget Jones heb gelezen, kwam ik er helemaal in na de eerste pagina. Oh wat heb ik haar gemist zeg. Ondanks dat Mark dood is, is het nog wel dezelfde Bridget. Ze is alleen opgegroeid en heeft twee kinderen.

Eindoordeel

‘Mad about the boy’ van Helen Fielding heb ik echt zo uitgelezen, met een lach en een traan. Het is ontroerend om te zien dat het leven doorgaat, ook al overlijdt je grote liefde. Het is mooi te zien dat er toch nog nieuwe liefdes zijn en komen.

Zet een pot thee en pak een reep chocola, dit boek is perfect voor die donkere winterdagen.

Specificaties

Mad about the boy by Helen Fielding
Translator: Titia Ram
Published by Prometheus
Genres: Chicklit
Pages: 328
ISBN: 9789044623963

[bol_product_links block_id=”bol_574a034a07267_selected-products” products=”9200000016778887,9200000021001185″ name=”mad about the boy” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *