If I die – Rachel Vincent

If I die

The entire school’s talking about the gorgeous new math teacher, Mr. Beck. Everyone except Kaylee Cavanaugh. After all, Kaylee’s no ordinary high-school junior. She’s a banshee—she screams when someone dies.

But the next scream might be for Kaylee.

Yeah—it’s a shock to her, too. So to distract herself, Kaylee’s going to save every girl in school. Because that hot new teacher is really an incubus who feeds on the desire of unsuspecting students. The only girls immune to his lure are Kaylee and Sabine, her boyfriend’s needy ex-girlfriend. Now the unlikely allies have to get rid of Mr. Beck…before he discovers they aren’t quite human, either.

But Kaylee’s borrowed lifeline is nearing its end. And those who care about her will do anything to save her life.

Anything.

Mijn mening

‘If I die’ van Rachel Vincent is deel 5 in de Soul Screamers serie. Al eerder heb ik geblogd over My Soul to Take, My Soul to Save, My Soul to Keep en My Soul to Steal.

In ‘If I die’ van Rachel Vincent heeft de school van Kaylee een nieuwe leraar gekregen. Maar ja, zoals het altijd gaat in dit soort boeken, heeft deze leraar natuurlijk iets speciaals. Hij is namelijk een incubus. Hij maakt vrouwen zwanger, deze vrouwen overleven de zwangerschap niet. Als hij een zoon krijgt, is hij gelukkig, dan heeft hij een nabestaande.

Natuurlijk gaat Kaylee haar medestudente redden van deze akelige meneer.

Eindoordeel

Net als de vorige boeken is ‘If I die’ een fijn boek om te lezen, maar ik moet zeggen dat ook dit boek mij niet geheel boeide. Ik had wat meer moeite om dit boek uit te lezen, maar dat betekende niet dat het eeuwen op mijn nachtkastje lag. Het is weer een makkelijk boek en zeker geschikt om even tussendoor te lezen. Verwacht geen hoogstaande literatuur.

Specificaties

If I die by Rachel Vincent
Series: Soul screamers #5
Published by Harper Collins UK
Genres: Young Adult
Pages: 325
ISBN: 9780373210329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *