Heat rises – Richard Castle

heat rises

In the third book of the New York Times bestselling Nikki Heat series, following HEAT WAVE and NAKED HEAT, Richard Castle’s new thrilling mystery continues the story of NYPD Homicide Detective, Nikki Heat. Tough, sexy, professional, Nikki Heat carries a passion for justice as she leads one of New York City’s top homicide squads. In what’s sure to be another smash sensation by blockbuster author Richard Castle, readers will once again follow Nikki Heat and hotshot reporter Jameson Rook as they trade barbs and innuendos all while on the trail of a murderer!

Mijn mening

Het begon met Heat Wave en daarna kwam Naked Heat. Dit is het derde boek in de serie over Nikki Heat, Heat Rises.

Dit boek begint met de moord op een priester, in een S&M club, wat nogal bizar is. Het wordt nog gekker, want de moord leidt tot de hoogste ranken van de politie. Nikki Heat krijgt iedereen op haar dak, en dat resulteert in het afnemen van haar politie badge. Kan ze, behalve Jameson Rook, nog iemand vertrouwen?

Eindoordeel

Wat ik al zei in mijn review van Naked Heat, is dat de boeken van Richard Castle eigenlijk steeds leuker worden om te lezen. Niet alleen omdat de schrijver zich op z’n gemak voelt, maar ook de grapjes over de serie en de karakters zijn leuk.

‘Heat rises’ van Richard Castle is niet alleen leuk voor de Castle fans, maar ook als je Castle niet hebt gekeken is het een leuke detective.

Specificaties

Heat rises by Richard Castle
Series: Nikki Heat #3
Published by Hyperion books
Genres: Thriller
Pages: 423
ISBN: 9780786891429

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *